Επιλογή γλώσσας

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

Συλλαλητήριο στις 5 Ιούνη στην πλατεία Ελευθερίας του δήμου Παύλου Μελά


Με σύνθημα: «Η  Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος είναι μέρα αγώνα  και διεκδίκησης  απέναντι στις αιτίες που προκαλούν την καταστροφή του περιβάλλοντος. Να σταματήσει η καρκινογόνα καύση απορριμμάτων!», η Πρωτοβουλία συλλόγων, σωματείων και φορέων κατά της καύσης απορριμμάτων RDF– SRF στην επιχείρηση «ΤΙΤΑΝ/ Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης, προχωρά στη διοργάνωση συλλαλητηρίου  για τα μεγάλα περιβαλλοντικά προβλήματα στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Θα γίνει το Σάββατο 5 Ιούνη στις  11 π.μ., στην πλατεία Ελευθερίας του δήμου Π. Μελά.

Η απόφαση του συλλαλητηρίου πάρθηκε στο πλαίσιο της συνέλευσης των αντιπροσώπων των συλλόγων και σωματείων που συμμετέχουν στην «Πρωτοβουλία κατά της καύσης»,  για τα μεγάλα περιβαλλοντικά προβλήματα στη Δυτική Θεσσαλονίκη

Καλούμε, αναφέρει η «Πρωτοβουλία», «τα μέλη των συλλόγων, σωματείων, φορέων, όλους τους συμπολίτες μας, ιδιαίτερα τους νέους και τις νέες να συμμετέχουν στην  εκδήλωσή μας, να συμβάλουν με προτάσεις, απόψεις, δρώμενα, κ.ά.». (διαβάστε αναλυτικά εδώ). 

Στο συλλαλητήριο θα συμμετάσχει και η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων και Φορέων ενάντια στη δυσοσμία - ρύπανση από τα ΕΛΠΕ, η οποία καλεί σε προσυγκέντρωση στις 10 π.μ. στο πάρκο στη Μουσών στον Εύοσμο (πίσω από τη ΔΕΗ), και θα ακολουθήσει αυτοκινητοπορεία στους δρόμους του Κορδελιού και του Ευόσμου, κατευθυνόμενη προς τον χώρο του συλλαλητηρίου (διαβάστε αναλυτικά εδώ).

Στην κινητοποίηση καλεί και το Συντονιστικό Σωματείων και φορέων του δήμου Δέλτα (διαβάστε αναλυτικά εδώ).

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου