Επιλογή γλώσσας

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

Οι χρήσιμοι ηλίθιοι


Οι χρήσιμοι ηλίθιοι ΝΑΡιτες, έγιναν ΠΑΜΕίτες, από τα ΜΜΕ  Μέχρι τις 9 παρά 10 κράτησε η «απεργία» τους.

Πώς ο ακραίος τυχοδιωκτισμός και η απουσία επαφής με μάζες, μπορούν να οδηγήσουν σε μεγάλες περιπέτειες το κίνημα, ακόμα και σε προβοκάτσιες...

Η απόλυτη δυσφήμιση των αγώνων σήμερα με ευθύνη της πλειοψηφίας του σωματείου της ΠΕΝΕΝ, του μάστερ του τυχοδιωκτισμού, Νταλακογιώργου!

2 σχόλια:

  1. Ο ...Τζανεττακιστής.... Νταλακογεώργος την ΠΕΜΕΝ τσιράκι των εφοπλιστών έδωσε την θεατρική του παράσταση στον Πειραιά υπηρετώντας τον Καπιταλισμό. Απο κοντά οι ...Αντετζανεττακιστές.... Τροτσκιστές σε ρόλο κολαούζου στον καπιταλισμό. Αντικομουνιστική λύσσα ενάντια στις ταξικές δυνάμεις του ΠΑΜΕ και τους Κομμουνιστές. Αν υπάρχουν εγκλωβισμένοι εκεί τους δίνουμε το χέρι η κοινωνική συμμαχία είναι εδώ και χωράμε όλοι. Αποκαλύπτουμε τον βρώμικο προβοκατόρικο ρόλο των Γράψα Δελαστικ Ρούση Κοτζιά Βαλαβάνη Χάγιου κ.α που χτύπησαν πισώπλατα το ΚΚΕ το 1989 συγκοινωνούντα δοχεία με την άθλια συμμορία ...φαράκου... Οτι και να κάνουν το ΚΚΕ δεν θα το βάλουν στο χέρι. Τα κόλπα ψόφησαν το 1991. Δεν κάνουμε βήμα πίσω. ΤΑΞΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΤΑΞΗ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απίστευτη γελοιοποίηση, αλλά και μεγάλη προβοκάτσια!
    Oι εφοπληστάδες, χάρη στα ενεργούμενά τους, κατάφεραν ένα ακόμη χτύπημα στο εργατικό κίνημα, με το σκηνικό, που στήσανε το πρωϊ:
    Μαζέψανε ταξιδιώτες και τους φέρανε σε αντιπαράθεση με κάποιους μαϊμουδο"απεργούς", για να συκοφαντήσουν εκείνους, που αγωνίζονται να συγκροτήσουν μια αληθινή απεργία.
    Αποβραδίς οι ταξιδιωκτικοί πράκτορες ενημερώναν τον κόσμο, πως "δεν τρέχει τίποτε", και τα δρομολόγια θα γίνουν κανονικά, όπως και έγιναν! Στημένο 100% σκηνικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου