Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021

Η πρώτη αποστολή υλικής βοήθειας που συγκεντρώθηκε για τους πυρόπληκτους

 


Το ΠΑΜΕ  παρέδωσε σήμερα, Παρασκευή 13 Αυγούστου, την πρώτη δόση υλικής βοήθειας στο Κέντρο Αγώνα και Αλληλεγγύης Πυροπλήκτων στην Εύβοια.

«Ταυτόχρονα συνεχίζουμε και δυναμώνουμε την αλληλεγγύη και τη συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ. 

Σημειώνεται πως η αλληλεγγύη και στήριξη των πληγέντων που εκφράζεται από σωματεία, φορείς, εργατικά κέντρα και ομοσπονδίες, μετά το κάλεσμα του ΠΑΜΕ, είναι πραγματικά συγκινητική και αμείωτη. 

 ....

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η εκδήλωση έμπρακτης ταξικής αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους της χώρας από εργαζόμενους κάθε ηλικίας αλλά και νέους που ανταποκρίνονται στο κάλεσμα σωματείων, συνδικάτων, Εργατικών Κέντρων και Ομοσπονδιών και σπεύδουν να προσφέρουν από το υστέρημά τους είδη πρώτης ανάγκης.

Οι εργαζόμενοι του Πειραιά, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα αλληλεγγύης προς στους πυρόπληκτους, μάζεψαν εκατοντάδες είδη που φορτώθηκαν το πρωί της Παρασκευής με προορισμό την Εύβοια. Τρόφιμα, νερά, είδη πρώτης ανάγκης, τροφή για κατοικίδια.

Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά, εργατικά σωματεία, σύλλογοι γυναικών από όλους τους δήμους του Πειραιά και τα γύρο νησιά, εργαζόμενοι από σούπερ μάρκετ, εργάτες της θάλασσας, απλός κόσμος εξέφρασε για ακόμα μία φορά γνήσια αλληλεγγύη προς όλους εκείνους που περνάνε δύσκολες ώρες τις τελευταίες μέρες. Αποτυπώθηκε με τον πιο έμπρακτο τρόπο πως μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό.

Συγκινητική είναι η ανταπόκριση της νεολαίας και των εργαζομένων στο κάλεσμα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ. «Γ. Σεφέρης» από τις περιοχές Ν. Ιωνίας, Ηρακλείου, Μεταμόρφωσης, Λυκόβρυσης. 

Τα είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώθηκαν στα γραφεία του Συνδέσμου Συνταξιούχων Ν. Ιωνίας - Ηρακλείου και θα σταλούν σύντομα σε χώρους που θα  υποδείξουν τα κατά τόπους σωματεία των πυρόπληκτων περιοχών.

Παράλληλα, συνεχίζεται η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και από το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Αργολίδας που θα ενταθεί τις επόμενες μέρες με επόμενο σταθμό το 2ο Εργατικό Φεστιβάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου