Επιλογή γλώσσας

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Σιγά μην έλειπε


Στο «καρέ» όσων έχουν αναλάβει εργολαβικά το ξέπλυμα των φασιστοειδών και ακροδεξιών εγκληματιών, πήρε θέση και ο γνωστός εργατοπατέρας της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ Δ. Καραγεωργόπουλος (σιγά μην έλειπαν οι άνθρωποι της εργοδοσίας από τις βρώμικες αποστολές). Ο συγκεκριμένος λοιπόν, σε τοποθέτησή του με αφορμή τις φασιστικές επιθέσεις σε μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, θυμήθηκε την «καταδίκη της βίας από όπου κι αν προέρχεται».

 Και αφρού κάνει «γαργάρα» τους φασίστες μαχαιροβγάλτες που αλωνίζουν αυτές τις μέρες, ξεκινάει το αντιΚΚΕ τροπάρι του. «Το ΚΚΕ δεν αποδέχεται την αστική δημοκρατία», γράφει. «Στις "κοινωνικές" του "εκδηλώσεις", η βία και το "ματσούκι" πάνε σύννεφο...», σκούζει, με ατάκες δανεισμένες από τους καταδικασμένους εγκληματίες ναζί. 

Θυμίζουμε ότι ο συγκεκριμένος, πέρα από τα έργα νοθείας στα οποία έχει πρωταγωνιστήσει, έγινε διάσημος και από τα βίντεο που τον έδειχναν να δίνει οδηγίες σε κάτι κουμπουροφόρους μπράβους, σαν τους φασίστες των τελευταίων ημερών, για να επιτεθούν σε εκλεγμένους συνδικαλιστές του συνεδρίου της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων το 2019. 

Με λίγα λόγια, το αυτονόητο: Η επιστράτευση ανθρώπων του υποκόσμου, για να χτυπηθούν δυνάμεις του εργατικού κινήματος, πάει μαζί με το ξέπλυμα των φασιστών...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου