Επιλογή γλώσσας

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Ναζιστικές μέθοδοι!

«δεν ανήκω πουθενά»

Στις 19 Οκτώβρη θα δικαστεί το φασιστοειδές που συνελήφθη κατηγορούμενο για την επίθεση εναντίον μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, στην πλατεία Ελευθερίας, στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης. Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείου, ενώπιον του οποίου παραπέμφθηκε να δικαστεί, ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης λόγω απουσίας μαρτύρων και ήρε την κράτησή του.

Προηγουμένως, η εισαγγελέας τού απήγγειλε ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού και κατά συρροή. Για την ίδια υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τριών ακόμη ατόμων (20, 26 και 29 ετών) και εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία. Δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Ο 30χρονος συνελήφθη χθες, όταν το βράδυ, συνοδευόμενος από τον συνήγορό του, πήγε στο αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης και παραδόθηκε. Είχε ταυτοποιηθεί με βάση φωτογραφικό υλικό που έδωσε στη δημοσιότητα η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το φασιστοειδές, έσπευσε να αρνηθεί τις κατηγορίες, και ισχυρίστηκε ότι δεν συμμετείχε στην επίθεση. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αφού έχει ήδη καταγραφεί και αναγνωριστεί από μάρτυρες, ισχυρίστηκε ότι εργαζόταν σε καφέ της περιοχής και ενεπλάκη στο περιστατικό «για να κατευνάσει τα πνεύματα». Κατά πάγια τακτική των φασιστοειδών, έσπευσε να αποποιήθεί κάθε σχέση με ακροδεξιές ομάδες...

Όλα δείχνουν πως η εκκόλαψή του φασιστικού φιδιού συνεχίζεται όπως και το κυβερνητικό «πλυντήριο» της καταδίκης της βίας από «όπου κι αν προέρχεται» και της θεωρίας των δυο άκρων, ένα ξεκάθαρα φασιστικό ιδεολόγημα για να μην καταδικαστεί απερίφραστα ο φασισμός.

 «δεν ανήκω πουθενά»



1 σχόλιο:

  1. https://www.imerodromos.gr/pafilis-ti-mpogdanos-ti-chrysi-aygi/ Ο Αντικομουνισμός δεν είναι συστατικό στοιχείο μόνο των ...Νεοφιλελεύθερων. Το ίδιο ισχύει και για τους φορείς όλων των Σοσιαλδημοκρατικών και Οπορτουνιστικών απόψεων που είναι ισάξιοι Αντικομουνιστές. Οι Νεοφιλελεύθεροι παλεύουν να τους δώσουν χαρακτηριστικά που δεν έχουν για να συνεχισθεί η εναλλαγή κυβερνήσεων στο έδαφος του Καπιταλισμού. Και να μη ξεχνάμε τις φωτογραφίες αριστερών βουλευτών με τους φασίστες στο Καστελόριζο. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου