Επιλογή γλώσσας

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Η αποφυλάκιση Πατέλη είναι νέο «συγχωροχάρτι» στους ναζιστές δολοφόνους


Έναν χρόνο μετά την ολοκλήρωση της δίκης της Χρυσής Αυγής, όπου η φασιστική συμμορία καταδικάστηκε ως εγκληματική οργάνωση και ενώ πυρήνες της επιχειρούν να σηκώσουν κεφάλι ακόμη και σε σχολεία, η "ανεξάρτητη" δικαιοσύνη εκτίμησε ότι ο αμετανόητος φασίστας Πατέλης "δεν είναι επικίνδυνος για τη διάπραξη νέων εγκλημάτων".

Η προκλητική, ανιστόρητη και πρακτικά μεροληπτική θεωρία των "δύο άκρων" βρίσκει τη δικαίωσή της στην πρόωρη αποφυλάκιση του αρχιναζιστή εγκληματία.

Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση νομοθετεί τη δίωξη των απεργών, ποινικοποιεί τις κινητοποιήσεις εκπαιδευτικών και τους επιτίθεται με αύρες, βία και χημικά, την ίδια ώρα τα ΜΑΤ ατενίζουν τον ορίζοντα μπροστά σε χουλιγκανοφασίστες που πετάνε μολότοφ και σιγά-σιγά η εγκληματική συμμορία των ναζιστών δολοφόνων βγαίνει στους δρόμους για να προστεθεί στα όπλα του συστήματος.

Αποδεικνύεται ότι ο φασισμός δεν μπορεί να καταπολεμηθεί από αυτούς που υπηρετούν την καπιταλιστική του μήτρα, την ανταγωνιστικότητα και την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων, την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ των ιμπεριαλιστών.

Τη στιγμή που ο λαός γίνεται θυσία στα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων, τσακίζονται οι μισθοί, αυξάνονται οι τιμές σε ηλεκτρικό, πετρέλαιο, στο ψωμί, το σύστημα της εκμετάλλευσης παίρνει τα μέτρα του για να απαντήσει στη διογκούμενη δυσαρέσκεια και αγανάκτηση.

Επιβεβαιώνεται ότι μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό και μόνο ο λαός μπορεί να στείλει τον φασισμό πίσω στα σκοτάδια από τα οποία έρχεται.

Καλούμε κάθε συνδικαλιστική οργάνωση σε συνεχή επαγρύπνηση και ετοιμότητα να ξεριζώσουν κάθε φασιστική βρωμιά, όπου και όπως αν εμφανιστεί. Με άμεση μαζική, ταξική και μαχητική απάντηση, με δυνάμωμα των αγώνων, να τους στείλουμε πίσω στις τρύπες τους.

Δυναμώνουμε το κάλεσμα για την επιτυχία των συλλαλητηρίων στις 4 Νοέμβρη

 ....

Τα τηλεφωνήματα του Πατέλη με τον Λαγό και άλλους φασίστες για τη δολοφονία Φύσσα

 «Ό,τι κινείται σφάζεται»

2 σχόλια:

  1. Η έδρα που αποφάσισε ,κατά πλειοψηφία την αποφυλακιση του φασιστα Πατελη, αποτελούνταν από τις:
    Κουζέλη Ουρανία,
    Πολέμη Μόσχα,
    Κοτσίφη Ευτέρπη,
    Τρίκα Μαρία,
    Ρουσέα Αριστέα...

    Petros Panos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου