Επιλογή γλώσσας

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Την παράσταση «Σημεία Στίξης» παρουσιάζει η Πολυξένη Καράκογλου


Στη σκηνή του θεάτρου «Τζένη Καρέζη», στο κέντρο της Αθήνας (Ακαδημίας 3, Αθήνα), ανεβαίνει η Πολυξένη Καράκογλου ανεβαίνει τις Κυριακές 30 Γενάρη και 6 Φλεβάρη (με ώρα έναρξης τις 9 μ.μ.), και παρουσιάζει τη μουσικοθεατρική παράσταση «Σημεία Στίξης», εμπνευσμένη από το ομότιτλο album που πρόσφατα κυκλοφόρησε.  

Με αφορμή τα καινούργια τραγούδια της Πολυξένης Καράκογλου και της Αθηνάς Σπανού που περιέχονται στο album «Σημεία Στίξης», στήνεται μία παράσταση που περιγράφει τη σπειροειδή πορεία της ζωής ενός ανθρώπου από την ενηλικίωσή του και μετά. Ενός ανθρώπου που βλέπει την πραγματικότητα ως έχει και δεν σκοντάφτει σε ψεύτικες οάσεις. Καλείται να αναλάβει την ευθύνη του εαυτού του και να αντιμετωπίσει τους φόβους του μέχρι την παράδοση της σκυτάλης στον επόμενο νέο άνθρωπο που ξεκινάει τη δική του πορεία. Κάθε σημαντική στάση στη ζωή του ένα σημείο στίξης και κάθε σημείο στίξης ένα τραγούδι του album που μαζί με τραγούδια σημαντικών δημιουργών λένε μία ιστορία που αφορά όλους μας.

Η συγγραφή των κειμένων έγινε από την Αθηνά Σπανού ενώ η Πολυξένη Καράκογλου επιμελήθηκε το καλλιτεχνικό πρόγραμμα. 

Παίζουν οι μουσικοί  Μάριος Ιβάν Παπούλιας (βιολί, κιθάρα, ενορχηστρώσεις),  Αιμιλιανός Σταυρινός (πιάνο) και Αποστόλης Μπουρνιάς (κρουστά).  

Η τιμή του εισιτηρίου είναι στα 8 ευρώ (για προπώληση πατήστε εδώ) ενώ το τηλέφωνο για πληροφορίες και κρατήσεις είναι: 210-36.36.144.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου