Επιλογή γλώσσας

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

«Αυτά τα παιδιά από το ΚΚΕ ήρθαν με τα πόδια... χιόνι ως τη μέση»

 

Αντιμέτωποι με τον χιονιά και το ψύχος σε συνδυασμό την έλλειψη ουσιαστικών μέτρων πρόληψης προστασίας από την κυβέρνηση, βρίσκονται οι εργαζόμενοι, αν και οι έντονες χιονοπτώσεις είχαν προβλεφθεί μέρες πριν και ο ...σχεδιασμός είναι και πάλι στη λογική της "ατομικής ευθύνης".

Οι τεράστιες ελλείψεις του κρατικού σχεδιασμού, της πολιτικής προστασίας και των υποδομών για τις λαϊκές ανάγκες αναδείχθηκαν ακόμα μια φορά με την έλευση καιρικών φαινομένων, αφήνοντας το λαό είτε εγκλωβισμένο στους δρόμους, είτε να παγώνει εξαιτίας της ακρίβειας και της ενεργειακής φτώχειας.

Στην Αττική μεγάλες οδικές αρτηρίες έχουν κλείσει από το χιόνι με τους εργαζόμενους να μην μπορούν να μετακινηθούν, από και προς τα σπίτια και τις δουλειές τους, ενώ την ίδια ώρα η κυβέρνηση μέσω του 112 συνιστά αποφυγή... των άσκοπων μετακινήσεων.

«Αυτό που επείγει αυτή τη στιγμή είναι η προστασία και η ασφαλής μετακίνηση των εργαζομένων, ακόμη και με παύση εργασιών στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, η προστασία από διακοπές ρεύματος και νερού, η φροντίδα για όσους έχουν ανάγκη, ιδιαίτερα για εκείνους που πλήττονται από την ενεργειακή φτώχεια, η εξασφάλιση της λειτουργίας των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και των οδικών αξόνων, πολλοί εκ των οποίων είναι απροσπέλαστοι», σημειώνει το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ.

.... 

Νερό και τροφή από κλιμάκια του ΚΚΕ στους εγκαταλελειμμένους οδηγούς



 


«Αυτά τα παιδιά από το ΚΚΕ μας έφεραν νερό και κουλούρια. Ηρθαν με τα πόδια… χιόνι μέχρι τη μέση»
.

Με αυτά το λόγια συγκίνησης, που αποτυπώνονται σε μήνυμα, έγινε δεκτή η πρωτοβουλία του ΚΚΕ να μοιράσει νερό και τροφή σε ανθρώπους που είναι πάνω από 12 ώρες εγκλωβισμένοι σε αμάξια και λεωφορεία στην Αττική Οδό.

«Οι μόνοι που βοηθούν αυτή τη στιγμή είναι αυτά τα παιδιά…», οι λέξεις που έχουν γραφτεί για την προσπάθεια των μελών του ΚΚΕ να βρεθούν δίπλα στους εγκλωβισμένους στην Αττική Οδό.
 

  
 Για την ασφάλεια των διανομέων δε θα πραγματοποιηθεί η παράδοση του «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ»
 

7 σχόλια:

  1. Δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι οδηγοί...μέλη και φίλοι του ΚΚΕ βγήκαν επίτηδες με τα αυτοκίνητά τους, για να πλήξουν την εικόνα της κυβέρνησης και την ιδιωτική πρωτοβουλία.

    Ασε που αντι για καφε και κρουασαν μοιραζαν νερο, γαλετα και ριζοσπαστη!

    ΔΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό είναι το ΚΚΕ!!!
      Με τις αδυναμίες του,τις δυσκολίες του, τι άλλο θέλετε να βάλουμε...
      Είναι όμως πάντα δίπλα σου!!!
      Πάντα!!!
      Τώρα γυρίζουν ανάμεσα στους εγκλωβισμένους οδηγούς στους υπερσύγχρονους δρόμους της ιδιωτικής Αττικής οδού... Των επενδυτών και των αριστων και δίνουν τρόφιμα και νερό στους ανθρώπους που περιμένουν 10 ωρες να απεγκλωβιστουν!!!!!!!!!!
      Στην πρωτεύουσα της χώρας!!!!!!!!!!!!!!!
      Οι άλλοι πού είναι;
      Κάτι ακτιβιστές, κάτι σωτήρες του περιβάλλοντος, κάτι με κουκούλες και πάλη και μπουκάλι, κάτι εναλλακτικοί, κάτι περίεργοι της ανακύκλωσης και της φιγούρας... Πού βρίσκονται;;;
      Στα τζάκια με τσίπουρα κρασιά και μεζεδάκια;
      Για να βγουν αύριο να κάνουν και κριτική ότι το νερό που μοίραζε το ΚΚΕ δεν ήταν από την καλύτερη πηγή της χωρας και το φαγητό δεν ήταν φιλέτο με πατάτες baby...
      Μπράβο ρε ΚΚΕ...
      Μας κάνεις να φοβόμαστε λιγότερο...
      Αλληλεγγύη!!!
      Ο λαός θα σώσει το λαό!!!

      ΔΣΕ

      Διαγραφή
    2. Ο Λαός θα σώσει το λαό ενισχύοντας παντού την κοινωνική συμμαχία ενάντια στην καπιταλιστική ιδιοκτησία στα συγκεντρωμένα μέσα παραγωγής για τον Σοσιαλισμό χωρίς καπιταλιστικό κέρδος με δικτατορία του προλεταριάτου χωρίς μεταβατικές μπούρδες και σταδιακές παπάτζες του οπορτουνιστικού συρφετού. ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΚΕ. 30 ΧΡΌΝΙΑ ΧΡΥΣΑΦΙ. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ. ΛΕΝΙΝ ΣΤΑΛΙΝ ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ. ΑΘΑΝΑΤΟΙ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    3. Να μη σου πω, ότι κι αυτοί, που παρίσταναν τους "εγκλωβισμένους", κουκουέδες ήταν, που πήραν γραμμή από το κόμμα να τριγυρνάνε στην Αττική -Οδό, πέρα δώθε, μέχρι να εγκλωβιστούνε...
      ..για να "πλήξουν το κύρος της ιδιωτικής πρωτοβουλίας"!
      Ενα θέατρο του ΚΚΕ ήταν όλο αυτό!
      Αρης Πορτοσάλτε

      Διαγραφή
  2. Τώρα απ' ότι έμαθα δύο Ραφαλ ρίχνουν αλάτι στην Εθνική του Μπόμπολα..

    ΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φωναξτε ρε τον Salt Bae να σας δειξει πως ριχνουν με αστικη ευγενεια και αριστο στυλ το αλατι στους δρομους..

    https://www.facebook.com/photo?fbid=1367697610359503&set=gm.4614357078670854

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όπου δε φτάνει το “επιτελικό κράτος” φτάνει το ΚΚΕ

    ΔΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου