Επιλογή γλώσσας

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

Το ΚΚΕ δείχνει πραγματικά ενδιαφέρον για τους νέους στρατευμένους και για την κατάσταση που επικρατεί στα στρατόπεδα

Φτάνοντας στο τέλος της στρατιωτικής μου θητείας και αναλογιζόμενος τον καιρό που πέρασε αντιλαμβάνομαι πως είναι πολύ σημαντικό να σταθείς σε όλη σου την θητεία με το κεφάλι ψηλά, ακόμη πιο πολύ με την κατάσταση που επικρατεί σήμερα εξαιτίας της πανδημίας και της επίθεσης που δέχεται καθημερινά ο λαός.

Βλέποντας από την πρώτη μέρα που πάτησα στην Λήμνο μέχρι και την τελευταία σκέφτομαι πως η στάση που κρατάει ένας νέος στην θητεία του είναι μάθημα και για τον ίδιο αλλά και για τους συναδέλφους του για την μετέπειτα καθημερινότητα που ποικίλει από δυσκολίες και εμπόδια για την νεολαία. Η ουσιαστική συγκρουση με κάθε αδικία, το δέσιμο με τον συνάδελφό κάτω από δύσκολες συνθήκες και η αλληλεγγύη είναι μαθήματα που ένας νέος μπορεί να τα γνωρίσει στο στρατό μέσα από την δράση ενός αγωνιστή.

Ολοκληρώνοντας την στρατιωτική μου θητεία, λοιπόν, έλαβα το πενιχρό πόσο των 60 ευρώ για 7 απο τους 8 μήνες θητεία, το οποίο προσφέρω στο ΚΚΕ για την οικονομική του εξόρμηση, σε μια προσπάθεια μου να συμβάλλω και εγώ σε αυτην. Προχωράω σε αυτή την εισφορά γιατί θεωρώ πως το ΚΚΕ δείχνει πραγματικά ενδιαφέρον για τους νέους στρατευμένους και για την κατάσταση που επικρατεί στα στρατόπεδα μέσα από τις δράσεις του και τις ερωτήσεις- παρεμβάσεις του στην Βουλή. Κάνω αυτήν την εισφορά για τις θέσεις του ΚΚΕ στον τομέα της Υγείας και της πανδημίας. Για τις θέσεις του ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που βάζουν την χώρα όλο και πιο πολύ στο στόμα του λύκου. Γιατί θεωρώ πως μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό.

Ευχόμαι καλή θητεία σε όλους τους στρατευμένους νέους και να έχουν πάντα το κεφάλι ψηλά.

Μπιτζιλής Νικόλαος, Στρατιώτης από τη Λήμνο

 

1 σχόλιο:

  1. https://iskra.gr/%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%84%ce%ac%ce%ba%ce%b7%cf%82-%cf%84%cf%83%ce%af%cf%80%cf%81%ce%b1%cf%82-%ce%b1%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%ac%ce%ba%ce%b7%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83/ Την φωτιά του ιμπεριαλιστικού πολέμου δεν την ανάβουν μόνο ΗΠΑ ΝΑΤΟ Ε.Ε αλλά και η ΡΩΣΙΑ ΚΙΝΑ στον σκυλοκαβγά για καλύτερο μερίδιο στην λεία βουτηγμένο στο αίμα των λαών για βελτίωση της θέσης τους στην Ιμπεριαλιστική πυραμίδα. Το ίδιο ακριβώς κάνει και η ελληνική αστική τάξη που βρίσκεται στο ιμπεριαλιστικό στάδιο απο το 1882. Ο λαός δεν έχει συμφέρον να διαλέξει ποιός ιμπεριαλιστής θα τον σφάξει όπως του προτείνουν οι Λαφαζάνηδες. Αλλη η πατρίδα της αστικής τάξης και άλλη του λαού. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου