Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

Αγωνιστικά απαίτησαν την υπογραφή Επιχειρησιακής ΣΣΕ με αυξήσεις


Με μαζική γενική συνέλευση ολοκληρώθηκε στις 16.00, η σημερινή στάση εργασίας και η συγκέντρωση των εργαζομένων της «Speedex» έξω από τα γραφεία της εταιρείας στην Κηφισιά, διεκδικώντας την υπογραφή Επιχειρησιακής ΣΣΕ με αυξήσεις που να απαντούν στις ανάγκες τους.

Εκτός από τη συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα στην Κηφισιά οι εργαζόμενοι της «Speedex» συγκεντρώθηκαν και στη Θεσσαλονίκη στη Σίνδο.

Στη γενική συνέλευση στην Αθήνα το 99% των εργαζομένων της εταιρείας υπερψήφισε την πρόταση για να προχωρήσουν σε νέες κινητοποιήσεις, στάσεις εργασίας ή και απεργίες, τις οποίες, εφόσον χρειαστεί, θα τις καθορίσει το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων.

Ανάλογη απόφαση, με 100% υπέρ, πήρε και η γενική συνέλευση των εργαζομένων του επιχειρησιακού σωματείου της «Speedex» στη Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία απορρίπτει τις προτάσεις για αυξήσεις τη στιγμή που τα πάντα έχουν ακριβύνει και αντιπροτείνει να δίνει κάποια μπόνους ανάλογα με τα κέρδη που θα έχει!

Στο πλευρό των εργαζομένων της «SPEEDEX» παραβρέθηκαν και άλλα επιχειρησιακά σωματεία του κλάδου, όπως της ACS, της Dhl, της «Γενικής Ταχυδρομικής», το Σωματείο Εργαζομένων Ταχυδρομικών Ταχυμεταφορικών Επιχειρήσεων Αττικής (ΣΕΤΤΕΑ), το ΣΕΤΤΑ, η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων και το Εργατικό Κέντρο Αθήνας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου