Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

…για να ξέρουμε τι να «ψηφίζουμε»


Κρίτων Αρσένης, βουλευτής του ΜέΡΑ25.


Ασχολίαστο

Ναι στα ιδιωτικά πανεπιστήμια και στις ιδιωτικές κλινικές. Όχι στα ιδιωτικά κατσίκια.

…για να ξέρουμε τι να «ψηφίζουμε»

Κρίτων-Ηλίας Αρσένης ,

υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ  στις  Ευρωεκλογές του 2009.

υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ  στις  Ευρωεκλογές του 2014.

υποψήφιος  του ΜΕΡΑ 25 στις εθνικές εκλογές του 2019

βουλευτής  του ΜΕΡΑ 25

14 σχόλια:

  1. ...Στο μεταξύ η φωτιά φέτος έσβησε κυρίως χάρη στην φυσική αντιπυρικη ζώνη που φτιάχνουν τα κατσίκια εκατέρωθεν του μονοπατιού τους.
    Vladimiros Herianidis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα κατσίκια δεν τρωνε τα δέντρα τα πρόβατα ομως τρώνε τον σανο τοσα χρόνια απο σόι γιδοβοσκων μεγαλύτερη ανοησία απο αυτο δεν έχω ξανακούσει.
    Μίλτος Τερερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μίλτος Τερερες το να ειναι καποιος γιδοβοσκος ειναι ενα ακομη επαγγελμα ............ το μεμπτο ειναι να εισαι γιδοβοσκος παροτι δεν εχεις γιδια και βλεπω οτι τιμας την παραδοση ...... ευγε
      Kostas Karadimas

      Διαγραφή
  3. Δεν φοβάμαι τπτ όσο υπάρχει ο Κρίτων Αρσένης!
    Δημήτρης Λαπαθιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να ενημερώσουμε τον ημιμαθη Κριτωνα ότι το λεοντοψαρο, μεταξύ άλλων ειδών, έχει τερματίσει στη βόρεια Αδριατική και η περιβαλλοντικη διαχείριση στη θάλασσα είναι δύσκολη (για αρκετά είδη μάλλον αδύνατη). Καλό είναι να γίνει ότι μπορεί να γίνει (π.χ. οσμωτικα φράγματα στις δύο πια διωρυγες του Σουεζ) ώστε να προληφθει η εισβολή από κάποια είδη καθώς και για άλλους τρόπους εισαγωγής. Τα κόστη φυσικά είναι τεράστια για να τα επωμιστουν εταιρείες στα πλαίσια του καπιταλισμού. Η προσαρμογή μας καθώς και η εμπορική αξιοποίηση σε όσα είδη είναι αυτή εφικτή, μπορεί να ελαφρύνει κάπως την κατάσταση.
    Costas Perdikaris

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με βάση τον κανονισμό ναυτιλίας όλα τα εμπορικά πλοία που βγαίνουν η έχουν βγει για δεξαμενισμο από το 2017 πρέπει να έχουν εγκαταστήσει συστήματα διαχείρισης θαλάσσιου έρματος.. μία η λύση στην παρούσα φάση ίσως είναι η επιδότηση αλίευσης αυτών των ειδών στους αλιείς ..

    Panagiotis Theofilakos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Panagiotis Theofilakos καλοί ενίοτε τέτοιοι κανονισμοί αλλά μπροστά στο εφοπλιστικό κέρδος όλα υποχωρούν. Τρανό παράδειγμα οι απορρίψεις στις σεντίνες (κουζίνα μαζί με τουαλέτες) στα ανοιχτά. Η επιδότηση αλίευσης θα μπορούσε να έχει κάποια θετική επίπτωση στη διατήρηση των πληθυσμών σε χαμηλότερα επίπεδα αλλά όχι στην εκρίζωση. Δυστυχώς από ότι φαίνεται έχει αποτύχει στην Κύπρο που εφαρμόστηκε για τον λαγοκέφαλο (http://www.moa.gov.cy/.../F79F9F81F8F94F25C22583E70026E58...). Αντίθετα η άσκηση αλιευτικής πίεσης στο μπλέ καβούρι σε κάποιες λιμνοθάλασσες έχει φέρει θετικά αποτελέσματα.
      Costas Perdikaris

      Διαγραφή
  6. Ερώτηση προς γνώστες: Έχει (ή μάλλον είχε) ο τύπος συγγενική σχέση με τον μακαρίτη Γεράσιμο Αρσένη;

    Γραμματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πατέρας, Γεράσιμος Αρσένης, Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας,3 Νοεμβρίου 1981 – 20 Φεβρουαρίου 1984, και μετά συνέχεια, υπουργός του ΠΑΣΟΚ.
      Μάνα, Μαρία Αρσένη,υφυπουργός., Προεδρίας επί θεμάτων ισότητας των 2 φύλων στην τελευταία κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου, Νομάρχης Πιερίας (1982-1986).
      Γενική Γραμματέας Νέας Γενιάς στο Υπουργείο Πολιτισμού (1986-1987).
      Γενική Γραμματέας (περιφερειάρχης) Κεντρικής Μακεδονίας (1987-89).
      Υφυπουργός Προεδρίας της Κυβέρνησης με αρμοδιότητα σε θέματα ισότητας των δύο φύλων (1993-1995)
      Υφυπουργός Παιδείας (1995-1996).
      ΑΧ

      Διαγραφή
    2. ΑΧ, σ’ ευχαριστώ!

      Γραμματικός

      Διαγραφή
    3. Πολύ ειρωνεία
      Η απάντηση δεν ήταν για σένα, που προφανώς το ήξερες, αλλά για ποιον διάβασε αυτό το άρθρο και δεν ειναι τόσο μεγάλος γνώστης τις πολιτικού κουτσομπολιού, γιατί νομίζω πως το μπλοκ το διαβάζουν και άλλοι εκτός απο αυτούς που σχολιάζουνε.

      ΑΧ

      Διαγραφή
  7. Πολλή αγένεια, ΑΧ.

    Παντογνώστες δεν υπάρχουν στον κόσμο και επειδή ακριβώς συμβαίνει να μην ανήκω στους γνώστες του πολιτικού κουτσομπολιού, πράγματι δεν ήξερα από πού βαστάει η σκούφια του τύπου.

    Τελοσπάντων, και πάλι ευχαριστώ, έστω κι αν δεν ήμουν ο αποδέκτης.

    Γραμματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου