Επιλογή γλώσσας

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

Τι είναι το Εύακι


Πάμε να δούμε τι είναι το Εύακι.

Η Εύα είναι ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και μία εκ των αντιπροέδρων της Ευρωβουλής (του Ευρωπαϊκού δηλαδή θεσμού, προστασίας των καπιταλιστικών συμφερόντων και της μίζας).

Η Εύα ξεκίνησε τη καριέρα της ως πολιτεύτρια με το κόμμα των κλεφτών και λαμογιών, δημοτική σύμβουλος Θεσσαλονίκης (φήμες πως τη πιτσιλούσε ο Βούγιας δεν υιοθετούνται από την ομάδα) και μπροστινή του Μπόμπολα (χωρίς να έχει οποιαδήποτε σχέση με το χώρο της δημοσιογραφίας) στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου, του παλιού Μεγκα.

Λίγο αργότερα εκλέχτηκε βουλευτής ενώ όταν ξέμεινε, την πήρε ο Κοντομηνάς στη δούλεψή του μιας κι είχε ξεμείνει από ξανθιές.

Άραξε κάνα χρόνο, είδε πως έχει πολύ ξανθό ανταγωνισμό το μαγαζί του απατεώνα και στράφηκε πάλι στη πολιτική.

Στον ελεύθερό της χρόνο η Εύα είτε συναγελάζονταν με καταδικασμένους καταχραστές δημοσίου χρήματος όπως ο Μηλιώνης της Hellas Power, είτε συναγωνιζόταν τη Στάη, ποια θα πάρει τους περισσότερους εφοπλιστές (οκ τους ορίτζιναλ η Στάη, τους γόνους η Καϊλή. Τώρα αν έχει παίξει κάνα παρτουζομάνι θα σας γελάσω και δεν το θέλω), όπως τον γόνο Μιχαήλ, τον γόνο Αγούδημο τον γόνο Διαμαντίδη, ή τον επίσης γόνο Παπαγεωργίου (της Sanyo Hellas δεν ήταν εφοπλιστής αυτός μη την αδικούμε). Φτωχαδάκια δηλαδή αλλά και τι α κανς? Αυτοί ήταν τα τυχερά της.

Ως πολιτικός, η Εύα είχε χαρακτηρίσει τεμπέληδες όσους ζουν από επιδόματα,λες και η ανεργία στην Ελλάδα είναι 0,00κάτι% ξέρω γω.

Προχθές αποκαλύφθηκε πως η Εύα πληρώθηκε για να υπερασπίσει τη διείσδυση του ιμπεριαλιστικού άξονα των πετρελαιοπαραγωγών χωρών που είναι άμεσα συνδεδεμένες με τα συμφέροντα του πετροδολαριακού κεφαλαίου των Αμερικανικών εταιριών στην Ευρώπη,χαρακτηρίζοντας... μπούλινγκ τις καταγγελίες για την εργασιακή γαλέρα του ματωμένου Μουντιάλ, που έχει κοστίσει τη ζωή περισσοτέρων από 6500 ανθρώπων και... πρωτοπόρο το Κατάρ στα εργασιακά δικαιώματα.

Στο σπίτι της Εύας βρέθηκαν σακούλες (όχι πάμπερς όπως επί Αντρέα) με χρήματα.

Το δε ξέπλυμα της δωροδοκίας, το είχε αναλάβει ο γκόμενος και πατέρας του παιδιού τους.

Τελικά το συμπέρασμα είναι πως όποιος ισχυρίζεται πως τον παππού του τον έσφαξαν οι κομμουνιστές

είναι σκουπίδι και λαμόγιο...

Jack Ross

Προφυλακιστέα με βαριές κατηγορίες η Εύα Καϊλή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου