Επιλογή γλώσσας

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

Προφυλακιστέα με βαριές κατηγορίες η Εύα Καϊλή


 Τη φυλάκιση τεσσάρων υπόπτων - μεταξύ των οποίων σύμφωνα με τα βελγικά ΜΜΕ και της Εύας Καϊλή - επιβεβαίωσε σήμερα η βελγική εισαγγελία, για την υπόθεση με το σκάνδαλο διαφθοράς υπέρ του Κατάρ στο Ευρωκοινοβούλιο. 

Στην εισαγγελική απόφαση σημειώνεται πως «Τέσσερα άτομα θα παραμείνουν προφυλακισμένα. Κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και διαφθορά. Οι συλληφθέντες θεωρούνται ύποπτοι για αποδοχή μεγάλων χρηματικών ποσών και σημαντικών δώρων, με στόχο να εκμεταλλευτούν την πολιτική ή/και στρατηγική θέση που τους επιτρέπει, εντός του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, να επηρεάζουν τις αποφάσεις του εν λόγω κοινοβουλίου». 

Δύο άτομα από τα 6 που συνελήφθησαν την Παρασκευή φέρονται να έχουν αφεθεί ελεύθερα με περιοριστικούς όρους. 

Η ίδια η ΕΕ των μονοπωλίων αποτελεί «φυτώριο» διαφθοράς

5 σχόλια:

  1. Υποθέτω ότι με αίτημα Βρυξελλών παρακολουθιωταν ο Ανδρουλάκης, ποιός ξέρει πόσο μπλεγμένος είναι και αυτός.
    Konstantinos Konstantinidis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΥΑ ΚΑΙΛΗ
    Είναι δυνατόν ο ευρωβουλευτής και αρχηγός ΠΑΣΟΚ να μην γνώριζε πως ζει και τι κάνει το μέλος της ευρωομαδας του και υφιστάμενη του στις Βρυξέλλες Εύα Καιλη;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Ανδρουλάκη,κάτω απ'τη μύτη σας, κυριολεκτικά, "τ' άρπαζε" η Εύα και εσύ δεν πήρες χαμπάρι;

    Κόκκινος Άνεμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γ. Κυρτσος για την υποθεση Καιλη ..
    << εγινε προσπαθεια μεταφορας 35 εκατ. ευρω σε τραπεζα φορολογικου παραδεισου >>
    ΟΥΑΟΥ...

    Δημόφιλος Θεσπιεύς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ολοι τώρα κάνουν τον ..κινέζο! Δεν υπάρχει μούτρο, που να πέρασε από τα ψηλά πόστα της ΕΕ και να μην έκανε τη χοντρή μπάζα του! Και σε αυτούς τους κύκλους, χοντρά και ξετσίπωτα νεοφιλελέδες μην ξεχνιώμαστε, το να παίρνεις μίζες είναι αυτονόητο - μην κοιτάτε που τώρα παίζουν θέατρο και μιλάνε για ..."σκάνδαλο", "κάθαρση" και άλλα φαιδρά. Ούλοι βουτηγμένοι στο χρήμα είναι, μαύρο η άσπρο καμιά σημασία δεν έχει.
    Τώρα γιατί βγάλανε στη σέντρα αυτό το τσόκαρο, υπάρχουν πολλές ερμηνείες και ο χρόνος θα δείξει. Μάλλον σχετίζεται με τις συνεννοήσεις (του τσόκαρου) με τον Κούλη για μεταγραφή στη ΝΔ. Καίνε και τον κατσικοπόδαρο με αυτά, γιατί κανείς δε μου βγάζει την ιδέα, πως δε θέλουν να βγεί την επόμενη τετραετία. Εκκρεμούν μεγάλες βρωμοδουλειές, Αιγαίο, εξορύξεις, ΑΟΖ, Κυπριακό, πολεμικές προετοιμασίες κλπ., και κατάλληλος γι αυτά είναι πάντα ένας ..."αριστερός" η του ..."δημοκρατικού-προοδευτικού χώρου"! Για να είναι εξουδετερωμένος ο λαϊκός παράγοντας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου