Επιλογή γλώσσας

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

Ούτε ακούνητη, ούτε αγέλαστη...


Δεν τους ενοχλεί ούτε το ντύσιμο της Μποφίλιου, ούτε η φωτογράφηση στο Λονδίνο.

Τους ενοχλεί ότι η Νατάσσα Μποφίλιου, όπως και άλλοι καλλιτέχνες, αθλητές σπάνε το «μοτίβο» του «ακούνητου και αγέλαστου», που στο ερώτημα «μέρα ή νύχτα», παρά το πυκνό σκοτάδι της νύχτας, απαντάνε «μέρα» και το φωνάζουνε στο πλευρό όσων το παλεύουν κάθε μέρα στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές, στα Πανεπιστήμια και στα σχολεία.

Τους ενοχλεί γιατί τραγούδησε για τους εργάτες της COSCO, γιατί μίλησε για τους εργάτες στη «Μαλαματίνα», γιατί τραγούδησε ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία, γιατί πανηγύρισε με τους φοιτητές τη νίκη της «Πανσπουδαστικής» στις φοιτητικές εκλογές, γιατί σταθερά τιμάει με την παρουσία της τις σκηνές του Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή», γιατί δεν δίσταζε να παίρνει θέση με το δίκιο όταν πρέπει και να το κάνει δημόσια.

Τα κόμπλεξ που βγάζουν ορισμένοι απέναντι στην Μποφίλιου είναι αναμενόμενα για όλους αυτούς τους λόγους...

Και πού ξέρεις; Μπορεί να πίνει και «Κόκα - Κόλα»! Τζιν φοράει σίγουρα!

Γεια σου Νατάσσα!

 Η σκανδαλώδης ζωή των κομμουνιστών

5 σχόλια:

  1. Μισοάνεργος με πενιχρό μεροκάματο, που τα χνώτα του βρωμάνε από την πείνα, που καπνίζει μισό τσιγάρο την ημέρα για οικονομία και με τρυπημένο βρακί,γράφει. ''Δεν μπορεί ένας φραγκάτος να είναι κομμουνιστής'' Και τον ρωτάς. ''Μπορεί ένας μισοάνεργος με πενιχρό μεροκάματο,που τα χνώτα του βρωμάνε από την πείνα,που καπνίζει μισό τσιγάρο την ημέρα για οικονομία και με τρυπημένο βρακί να είναι δεξιός;''Και ο μισοάνεργος με πενιχρό μεροκάματο,που τα χνώτα του βρωμάνε από την πείνα,που καπνίζει μισό τσιγάρο την ημέρα για οικονομία και με τρυπημένο βρακί,αποκτά αίφνης στο πρόσωπο μια έκφραση απορίας βοδιού.
    Ernesto Morales

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1
    Και ξαφνικά ξεπετάχτηκαν οι σκουπιδοκυρπαντελήδες (ζαίοι και λελεδες) να εκφράσουν άποψη, για το τι είναι αριστερός, τι κομμουνιστής, πως πρέπει να ντύνεται, πόσα πρέπει να βγάζει και που πρέπει να τα ξοδεύει.
    Παρτάλια οι κομμουνιστες-για να ξεκινήσουμε από τα βασικά - είναι αυτοί που θα σας 🥒🍆🍌🍍🌽 τις μάνες (αν είναι τούμπανα).
    Οι κομμουνιστές είναι αυτοί που φοβάστε πως θα ξεκληρίσουν τη φύτρα σας σκουπίδια.
    Οι κομμουνιστές είναι αυτοί που θα σώσουν τη κοινωνία από τη παρακμή που της επιβάλλει ο καπιταλισμός.
    Οι κομμουνιστές είναι αυτοί που θα αποτελέσουν τη πρωτοπορία του έθνους, όχι μόνο επαναστατικά, αλλά και πολιτικά, οικονομικά, πολιτιστικά, πολιτισμικά, αλλά και γενικότερα σε κάθε πτυχή της κοινωνικής, παραγωγικής και διαπροσωπικής έκφανσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ως τέτοιοι, οι κομμουνιστές όχι μόνο έχουν ανώτερη αισθητική και γούστο, όχι μόνο γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τα πάντα γύρω από το σύγχρονο κοινωνικό γίγνεσθαι και τη προσφορά του εργάτη στη καπιταλιστική παραγωγή όχι μόνο ξέρουν να απολαύσουν τη ζωή, όχι μόνο τη χαίρονται και τη τραγουδάνε, αλλά θα επιβάλλουν το τρόπο σκέψης τους, δια της βίας, σε όλα τα αποσυντιθεμένα σούργελα με φράγκα που νομίζουν πως με μια φίρμα στα παπούτσια γίνεσαι άνθρωπος και πως μόνο αυτοί τη δικαιούνται (όταν τους περισσεύει κάνα ψιλό από τη ΔΕΗ).
      Λελεδια κλάψτε τώρα ελεύθερα, γιατί αργότερα θα σας κατουράμε στα μάτια όσο κλαίτε...
      Jack Ross

      Διαγραφή
  3. Ουτε ακουνητη, ουτε αγελαστη και, προπαντος, ουτε κομπλεξικη σαν μερικους-μερικους που βιαζουνε μανες, κατουρανε αλλους στα ματια οσο κλαινε και... νομιζουνε πως ειναι "κομμουνιστες". Και μη χειροτερα!
    β.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου