Επιλογή γλώσσας

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023

Ν. Αγγελίδης: Να εμπιστευθούμε το ΚΚΕ

 
«Να εμπιστευθούμε το ΚΚΕ» τόνισε ο Νίκος Αγγελίδης δημοσιογράφος της ΕΡΤ και υποψήφιος βουλευτής του Κόμματος στον Βόρειο Τομέα Αθηνών μιλώντας το μεσημέρι της Παρασκευής στην «ΕΡΤOPEN».

Τόνισε ότι το ΚΚΕ δεν είναι έρμαιο των διαθέσεων του αστικού κράτους και πως η λύση βρίσκεται στη συμπόρευση και διεκδίκηση με το ΚΚΕ όλων αυτών που ανήκουν στην εργατική τάξη. 

Αναφέρθηκε ακόμα στον αγώνα που έδωσαν οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ όταν την έκλεισε η συγκυβέρνηση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και τόνισε ότι η κρατική τηλεόραση είναι ελεγχόμενη από την εκάστοτε κυβέρνηση.

Η ΕΡΤ κόβει την εκπομπή υποψηφίου βουλευτή του ΚΚΕ, χωρίς να έχουν προκηρυχθεί εκλογές

Ερωτηματικά προκαλεί η στάση της διοίκησης της ΕΡΤ να κόψει ξαφνικά την εκπομπή «Ώρα Ελλάδας» που παρουσιάζει ο Νίκος Αγγελίδης.

Ο Ν. Αγγελίδης, δημοσιογράφος της ΕΡΤ και υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στον Βόρειο Τομέα, αναφέρει σε ανάρτησή του πως «ενημερώθηκα... ξαφνικά, ότι με απόφαση της διοίκησης σταματούν οι εκπομπές μου, με "δικαιολογία" την υποψηφιότητά μου.

Ξέχασαν βέβαια να πουν... ότι δεν έχουν καν προκηρυχθεί εκλογές!!! Έτσι η σημερινή εκπομπή Ώρα Ελλάδας ήταν η τελευταία... Εξέφρασα φυσικά την απορία και την αντίθεσή μου στο όλο σκηνικό...».

Φυσικά με βάση το τι ισχύει για την επίσημη προεκλογική περίοδο, απαγορεύεται υποψήφιοι βουλευτές να διατηρούν την εκπομπή τους. Ωστόσο πριν προκηρυχτούν οι εκλογές, τι σκοπιμότητα εξυπηρετεί το συγκεκριμένο «κόψιμο»;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου