Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι δέσμευση στον λαό για μαχητική, ισχυρή αντιπολίτευση


Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι δέσμευση στον λαό ότι απέναντι σε όποια κυβέρνηση σχηματιστεί θα είμαστε μαχητική, ισχυρή αντιπολίτευση, ξεκαθάρισε ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΪ 100,3».

Όπως τόνισε, «θα συνεχίσουμε πιο δυνατά να βρισκόμαστε δίπλα στους εργατικούς αγώνες, τις αγροτικές κινητοποιήσεις, τις φοιτητικές διαδηλώσεις», απέναντι σε μια πολιτική που θα συνεχίσει να ματώνει τον λαό.

Ο Μάκης Παπαδόπουλος σημείωσε πως ο κόσμος διαισθάνεται ότι τα δύσκολα είναι μπροστά και κρατάει μικρό καλάθι στις προεκλογικές υποσχέσεις των άλλων κομμάτων. Υπογράμμισε επίσης ότι η επόμενη μέρα περιλαμβάνει τις δεσμεύσεις και τις απαιτήσεις για μεγαλύτερα ματωμένα πλεονάσματα, με τη ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ να προτείνουν μία από τα ίδια. Γι’ αυτό απέναντι στις επιλογές του συστήματος κινείται μόνο το ΚΚΕ, σημείωσε.

Άλλωστε θύμισε ότι τα τρία αυτά κόμματα ψήφισαν μαζί το 3ο μνημόνιο και τις μεταμνημονιακές δεσμεύσεις και ομολογούν ότι μπορούν να συνεργαστούν. Άρα, εξήγησε ο Μ. Παπαδόπουλος, θα μπορούσε να σχηματιστεί κυβέρνηση από την επομένη των εκλογών της ερχόμενης Κυριακής αν δεν παιζόταν το παιχνίδι του εκβιασμού. Νέες εκλογές θα γίνουν μόνο εφόσον θέλουν τα δύο πρώτα κόμματα να υφαρπάξουν όσο το δυνατόν περισσότερες ψήφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου