Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Η ψήφος στο ΚΚΕ μένει εκεί, δεν πάει σε «προοδευτική» κυβέρνηση με Αντώναρους και καλέσματα σε χρυσαυγίτες


Ο Γ. Κατρούγκαλος είπε την αλήθεια, απλά σε λάθος χρόνο, αποκαλύπτοντας ότι υπάρχει κοινή αντιλαϊκή ατζέντα και στο Ασφαλιστικό, σημείωσε ο Θοδωρής Κωτσαντής, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ, μιλώντας στον «ΣΚΑΪ».

Όπως τόνισε, την επόμενη μέρα θα είναι εδώ τα ματωμένα πλεονάσματα, τα προαπαιτούμενα του Ταμείου Ανάκαμψης και η δημοσιονομική πειθαρχία που θα επιβάλουν μια σειρά μέτρα, φόρους και χαράτσια, ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι στην κυβέρνηση.

Θύμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε και ψήφισε τον νόμο Κατρούγκαλου και η ΝΔ ως κυβέρνηση συνέχισε να τον εφαρμόζει, κόβοντας τις συντάξεις, επιβάλλοντας την προσωπική διαφορά στους συνταξιούχους. Κάλεσε τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους συνταξιούχους να απαιτήσουν κατάργηση όλων των αντιασφαλιστικών νόμων.

Κλείνοντας υπογράμμισε ότι ΚΚΕ ενδιαφέρεται για το ποια θα είναι η επόμενη κυβέρνηση για να ξέρει ποιον θα έχει να πολεμήσει την επόμενη μέρα, προσθέτοντας ότι η ψήφος στο ΚΚΕ μένει στο ΚΚΕ και δεν πάει σε δήθεν προοδευτική κυβέρνηση με Αντώναρους και καλέσματα σε χρυσαυγίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου