Επιλογή γλώσσας

Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

Ακροδεξιά σούργελα μαγάρισαν το έμβλημα του ΔΣΕ!


 Εκτός από ακροδεξιοί και ανιστόρητοι, αποδεικνύονται και γκαφατζήδες. Ο λόγος για τον εκλογικό συνασπισμό Εμφιετζόγλου-Μπογδάνου ονόματι «Πατριωτικός Συναγερμός» στο οποίο συνενώνονται 12 ακροδεξιά μορφώματα.

Περιχαρής ο Κ. Μπογδάνος, πρώην βουλευτής της ΝΔ, δημοσίευσε χθες στο Twitter τα σήματα των κομμάτων που συμμετέχουν, γράφοντας: «Ξεκινήσαμε 4 κόμματα. Προχθές ανακοινώσαμε 9. Χθες καταθέσαμε τον ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ στον Άρειο Πάγο. Σήμερα είμαστε αισίως 12». 


Μόνο που ένα από τα εν λόγω σήματα ήταν το έμβλημα του ηρωϊκού Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, το κόκκινο «Δ» μέσα σε μπλε κύκλο. Η… γκάφα επισημάνθηκε από χρήστες του Twitter και, αργότερα, ο Μπογδάνος το αντικατέστησε με άλλο σήμα που απεικονίζεται ο επικεφαλής του ΕΔΕΣ Ναπολέοντας Ζέρβας με τίτλο «Άσβεστη Εθνική Φλόγα Α.Ε.Φ. Ζέρβας».

Μέσα στην ασχετοσύνη τους, οι ακροδεξιοί πολιτευτές που ψαρεύουν ψήφους στα λασπόνερα της Χρυσής Αυγής πουλώντας «πατριωτισμό» σε τιμή ευκαιρίας, μαγάρισαν το σύμβολο του ΔΣΕ, βάζοντας το δίπλα δίπλα στα μορφώματά τους.

Μετά απ’ αυτό, δεν μπορεί παρά να αναρωτηθεί κανείς: Που τα βρήκανε αυτά τα φυντάνια;

Ατεχνως


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου