Επιλογή γλώσσας

Κυριακή 16 Ιουλίου 2023

Ψηφίζουμε για αρχηγο στον ΣΥΡΙΖΑ

Στις 10 και 16 Σεπτέμβρη η εκλογή αρχηγού 

 Με την ψηφοφορία για το χρονοδιάγραμμα και τη διαδικασία εκλογής αρχηγού, ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής οι διήμερες εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, όπου κυριάρχησαν οι διεργασίες για την εκλογή νέας ηγεσίας, από τις οποίες πάντως ο λαός και οι εργαζόμενοι δεν έχουν να περιμένουν κάτι θετικό.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχουν καταθέσει υποψηφιότητα οι Έφη Αχτσιόγλου, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Νίκος Παππάς και Στέφανος Τζουμάκας.

 Σύντομο βιογραφικό των υποψήφιων

Εφη Αχτσιόγλου

 Εφη Αχτσιόγλου το Γενάρη του 2018 φέρνει νομοσχέδιο στην βουλή και ψηφίζεται για την κατάργηση της απεργίας.

Εφη Αχτσιόγλου προς εργαζόμενους


Με παρέμβασή τουο ΣΕΒ επαληθεύει ότι η κυβέρνηση με το πολυνομοσχέδιο ικανοποιεί μακροχρόνιααιτήματά του, ενώ για το ξήλωμα του δικαιώματος στην απεργία αναφέρει ότι «η ρύθμιση για τις απεργίες είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, ωστόσο αποτελεί οριακή αλλαγή, καθώς απαιτείται συνολική επανεξέταση του συνδικαλιστικού νόμου».

Ο εμμονικός  αντικομμουνιστής Νίκος  Μαραντζίδης στηρίζει την υποψηφιότητα της  Έφη Αχτσιόγλου.

Ευκλείδης Τσακαλώτος

 

Τα... γαλόνια του από την περίοδο της διαπραγμάτευσης με την τρόικα στο να λύνει ζητήματα και να προχωρά τις απαιτήσεις του κεφαλαίου με αριστερό μανδύα επέδειξε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

 3ο μνημόνιο

Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, συντονιστής της ομάδας διαπραγμάτευσης με τους «εταίρους», για  το 3ο μνημόνιο, που ψήφισαν, στις 14 Αυγούστου του 2015, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΝΔ,  Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.

Ευ. Τσακαλώτος: «Δεν μου φαίνεται καταστροφικό» το ξήλωμα της απεργίας.

 Να κρύψει τις κυβερνητικές προθέσεις και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για το ξήλωμα του δικαιώματος στην απεργία, επιχείρησε ο υπουργός Οικονομικών Ευκ. Τσακαλώτος, δηλώνοντας προκλητικά ότι «δεν μου φαίνεται καταστροφικό» το περιεχόμενο της επίμαχης διάταξης και ισχυρίστηκε ότι επιβλήθηκε από το ΔΝΤ και πως «εμείς από τη μεριά μας δεν είναι κάτι που θα επιλέγαμε» και πρόσθεσε ότι «δεν είναι θετικό» το μέτρο.

Στέφανος Τζουμάκας

 

Αυτός είναι ο Τζουμακας.

Να τον χαίρεται ο Σύριζα και να τον καμαρώσουν και πρόεδρο.


Ο κύριος αυτός δεν υπήρξε απλά βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αλλά είχε αναλάβει κυβερνητικές ευθύνες σε όλες σχεδόν τις πράσινες κυβερνήσεις.

Για αυτό ωστόσο που έχει μείνει στη μνήμη της μικρομεσαίας αγροτιάς είναι οι "επιδόσεις" του ως αρμόδιος Υπουργός Γεωργίας την περίοδο 1996 - 1997.

Επιχείρηση βουλκανιζατςρ

Αυτός λοιπόν ο "αριστερός" της ΕΕ και του ευρωμονοδρομου είχε σαν αρμόδιος Υπουργός Γεωργίας την περίοδο εκείνη αποκαλέσει τους δεκάδες χιλιάδες αγρότες που συμμετείχαν στις μαζικές και πολυήμερες κινητοποιήσεις με επίκεντρο την Βιοκαρπέτ "καθυστερημένους", "υποκινούμενους", "τσιφλικάδες" μέχρι και τρομοκρατες.

Και μίλαγε "για υποκινούμενες απο το ΚΚΕ κινητοποιήσεις",για "μεγαλοαγρότες που ξεσηκώνονται",  "αγρότες υπόδικους,."βαρυποινίτες".

Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω οι κινητοποιήσεις έληξαν με την γνωστή και πρωτόγνωρη επιχείρηση βουλκανιζατςρ, όπου η κυβέρνηση προχώρησε στην απαράδεκτη κίνηση να ξεφουσκώσει τα λάστιχα των τρακτέρ!

Ένα δύστυχο αγρότη

Σε έγραψε η αγροτιά στα μαύρα της κατάστιχα

Γιατί Τζουμάκα Στέφανε τους έσκασες τα λάστιχα

Εμείς όμως...  

Στηρίζουμε την φαντασία στην εξουσία

Στηρίζουμε Στέφανο Τζουμάκα για πρόεδρο

Για μια μεγάλη Αριστερά

Για ένα μεγάλο Σύριζα

Νίκος Παππάς

Νίκος Παππάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εγγυητής της καπιταλιστικής ανάπτυξης με λαϊκή συναίνεση.


Ομόφωνα ένοχοι κρίθηκαν από το Ειδικό Δικαστήριο περί ευθύνης υπουργών, τόσο ο πρώην υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς για τους χειρισμούς του στη διαγωνιστική διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες το έτος 2016.


Το δικαστήριο επέβαλε την ανώτερη προβλεπόμενη ποινή που προβλέπει ο Ποινικός Κώδικας των δύο ετών φυλάκισης στον Νίκο Παππα.

Συνάντηση του  υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς με τον Αμερικανό πρέσβη

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, συναντήθηκε χθες στην Ουάσιγκτον με τον Αμερικανό Υπουργό Εμπορίου, Wilbur Ross


“Καληνύχτα Κεμάλ. Αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ..”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου