Επιλογή γλώσσας

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

Η κυβέρνηση αντί να σπαταλά χρήμα για όπλα στον Ζελένσκι να ενισχύσει την Πυροσβεστική


Τεράστιες είναι οι ευθύνες της κυβέρνησης και για την έλλειψη σχεδίου πυροπροστασίας αλλά και διότι σπαταλάει το δημόσιο χρήμα για οπλισμό στον Ζελένσκι και τους ναζί Αζόφ και για την μετατροπή της Αλεξανδρούπολης σε νατοϊκό ορμητήριο, αντί να χρηματοδοτήσει την Πυροσβεστική καλύπτοντας τις ανάγκες σε προσωπικό και μέσα, τόνισε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Βρίσκεται στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης που επί πέντε μέρες καίγεται με νεκρούς και ανυπολόγιστες καταστροφές.

Ο Δ. Κουτσούμπας μίλησε και ενημερώθηκε από τον Υπαρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος για την κατάσταση στα πύρινα μέτωπα και στη συνέχεια είχε συναντήθηκε αρχικά με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης και έπειτα επισκέφθηκε το δημαρχείο και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης. 

Επίσης, υπογράμμισε ότι οι δυνάμεις του ΚΚΕ πρωταγωνιστούν στις προσπάθειες κατάσβεσης των πυρκαγιών και διαβεβαίωσε ότι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. 

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε στον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ η προσπάθεια που γίνεται είναι να μην φτάσει η πυρκαγιά στη Ροδόπη. 


Στην Αλεξανδρούπολη ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Βρίσκεται στον Έβρο που δοκιμάζεται για 5η μέρα από τις καταστροφικές πυρκαγιές. 

Ο Δ. Κουτσούμπας μίλησε και ενημερώθηκε από τον Υπαρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, ο οποίος είναι επικεφαλής του συντονιστικού της Υπηρεσίας για την φωτιά στην περιοχή. Συνομίλησε επίσης με τους πυροσβέστες για την κατάσταση στα πύρινα μέτωπα. 

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης και αργότερα θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, στο Δημαρχείο της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου