Επιλογή γλώσσας

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Αυτό είναι το Φεστιβάλ μας, πάμε για το 50ό...

 
49ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή»: Δεκάδες χιλιάδες ζουν την ιστορία και δένονται με το μέλλον του και τώρα... 50 χρόνια Φεστιβάλ.

Η 3η μέρα του Φεστιβάλ σημαδεύτηκε από την μεγαλειώδη πολιτική συγκέντρωση στο χώρο του Φεστιβάλ. Στη συγκέντρωση απηύθυναν χαιρετισμό ο Θοδωρής Κωτσαντής, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και ο Γιάννης Πρωτούλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής. Την κεντρική ομιλία έκανε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Το Φεστιβάλ από νωρίς σε κάθε του άκρη γεμάτο με κόσμο, από όλη την Αττική, με την νεολαία να δίνει το δικό της ξεχωριστό, μαχητικό στίγμα. Οι τριήμερες εκδηλώσεις του φεστιβάλ αποτέλεσαν ένα μεγάλο λαϊκό ποτάμι αλληλεγγύης και διεκδίκησης με ένα εκκωφαντικό μήνυμα: Με το ΚΚΕ για τις ανάγκες μας!

Οι συναυλίες, τα δρώμενα και οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, τα αφιερώματα και οι δραστηριότητες στα στέκια του έδωσαν μία βαθιά ανάσα ψυχαγωγίας μέσα στη μαυρίλα, μία μεγάλη ανάταση για τις μάχες που έχουμε μπροστά μας, με πρώτο σταθμό τις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές στις 8 Οκτώβρη, για να δυναμώσει το αντίπαλο δέος με ψήφο στη «Λαϊκή Συσπείρωση»!

Αυτό είναι το Φεστιβάλ μας...

Πάμε για το 50ό....

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

 
 
ΣΚΗΝΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
 
 
 ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΤΕΚΙ
 
 
 
ΛΑΪΚΗ ΣΚΗΝΗ

 


1 σχόλιο:

  1. Το έχουμε ξαναπεί: Κάτι γίνεται... Κάτι όμορφο υπάρχει και ας είναι το σκοτάδι πυκνό.

    Το 49ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του Οδηγητή είναι η εικόνα αυτής της πραγματικότητας.

    Ναι, τα βάσανα και τα προβλήματα είναι μεγάλα, τα δύσκολα είναι μπροστά. Όμως, εδώ υπάρχει μια “έκρηξη” χαράς και αισιοδοξίας. Υπάρχει η σιγουριά πως έχουμε τη δύναμη να “πάμε αλλιώς”.

    Αυτό που έζησαν οι εκατοντάδες χιλιάδες που βρέθηκαν στο πάρκο Τρίτση, αλλά και στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα, είναι συγκλονιστικό.

    Είναι η περηφάνια που αισθάνονται τα χιλιάδες μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ που βλέπουν κάθε χρόνο, και ειδικά φέτος, το Φεστιβάλ να “δένεται” με αμέτρητους νέους ανθρώπους που έρχονται για πρώτη φορά στις εκδηλώσεις του. Να έχουν περάσει 49 χρόνια και να έχουμε καταφέρει να “ανανεώνεται” συνεχώς το κοινό του. Ειδικά φέτος η συμμετοχή της νέας γενιάς είναι τεράστια.

    Είναι το “πώς το καταφέρνετε αυτό ρε παιδιά” που λένε όσοι έρχονται. Γιατί δεν είναι μόνο το χαμόγελο, ο χορός, οι κάθε φορά “ξεχωριστές” συναυλίες που τους προσφέρουν αγαπημένοι τους καλλιτέχνες μόνο όταν παίζουν στο Φεστιβάλ.

    Είναι οι αμέτρητες μοναδικές στιγμές.

    https://www.odigitis.gr/article/Ekatontades-xiliades-lao-kai-neolaias-zoyn-tin-istoria-kai-denontai-me-to-mellon-toy.-Kai-tra-50-xronia-Festibal/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου