Επιλογή γλώσσας

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Όλο το KAI Γ*ΜΩ TA SHOW που έδωσαν τα κανάλια με τον Στέφανο Κασσελάκη


Ο Στέφανος Κασσελάκης ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις σημερινές εκλογές στο κόμμα, στις οποίες ψήφισαν λιγότερα 15.000 άτομα σε σχέση με τις πρώτες εκλογές με τους πέντε υποψηφίους. 

Οπως ανακοίνωσε ο Γ. Δρόσος πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, με καταμετρημένο το 75% των ψήφων, ο Στ. Κασσελάκης συγκέντρωσε 56,69%, η Εφη Αχτσιόγλου 43,31%, τα άκυρα και λευκά 1,19 %.

Ο Κασελακης στο πλευρό του Τζο Μπάιντεν και των ΗΠΑ

Η προεκλογική εσωκομματική περίοδος διεξήχθη μέσα σ' ένα κλίμα με ανεβασμένους τόνους, «αλληλομαχαιρώματα» και εκατέρωθεν καταγγελίες για το ποιος στερείται «πολιτικό σχέδιο» και ποιος δεν έχει «διάθεση συνεργασίας», με δεδομένο πάντως ότι το συγκεκριμένο κόμμα, αποτελεί σταθερό πυλώνα του αστικού πολιτικού συστήματος. 

Με απόφαση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, χρέη Διευθυντή του Πολιτικού  Γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναλαμβάνει ο Μανώλης Καπνισάκης.

Η Δώρα Αυγέρη αναλαμβάνει χρέη Εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο Γιώργος Τσίπρας, Διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ο Κασσελάκης στο πλευρό του πρέσβη των ΗΠΑ Τζορτζ Τσούνη

4 σχόλια:

  1. ''GOOD NIGHT AND GOOD LUCK'' : ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ !!!
    ...μας ενημέρωσε ότι δεν είναι πλεμπαίος ''αριστερός'' γιατί έβγαλε πολλά λεφτά στις ΗΠΑ και ελάμβανε και δάνεια με....''προσωπική εγγύηση'', με τα οποία προέβη σε κύκλο αγοραπωλησιών τάνκερ και πλοίων εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων. Δραστηριοποιήθηκε μεταξύ άλλων στα Χρηματιστήρια των ΗΠΑ και την Goldman Sachs, ήδη από το 2009 και όλη την κρίσιμη περίοδο της εισόδου της χώρας στο ΔΝΤ και τα νεοφιλελεύθερα μνημόνια και ισχυρίζεται πως μπορεί να νικήσει κάποτε τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
    patrinaki.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συριζαίοι δεν είμαστε, αλλά όταν βλέπει κανείς πόσο εύκολα χειραγωγούνται οι εκλογικές διαδικασίες από τα ξένα κέντρα διακυβέρνησης ακόμα και αν αφορούν σε εσωκομματικές διαδικασίες, μόνο θλίψη σε πιάνει.

    Ο πλέον άσχετος των ασχέτων πρόεδρος του κόμματος ''αξιωματικής αντιπολίτευσης''.

    ''Good night'', and ''good luck'' στον ΣΥΡΙΖΑ.
    patrinaki.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξέρω κατά πόσο η εκλογή του Κασσελακη είναι μια σημαντική εξέλιξη για την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα είναι πάντως μια πολύ καλή ευκαιρία να σκεφτούμε ότι αν είσαι εφοπλιστής ο σεξουαλικός προσανατολισμός σου δεν ενοχλεί κανέναν, ούτε την εκκλησία ούτε καν τους ματσο κρητικούς.
    2310net

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου