Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Β. Τομπουλίδης: Η δημοτική αρχή φοβάται να εκτεθεί το αντιλαϊκό της έργο στους Θεσσαλονικείς


ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ DEBATE

«Η δημοτική αρχή φοβάται να εκτεθεί το αντιλαϊκό της έργο στους Θεσσαλονικείς», αναφέρει σε δήλωσή του ο Βασίλης Τομπουλίδης, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, σχετικά με την απαράδεκτη ακύρωση του αποψινού debate, και συνεχίζει: 

«Η απαράδεκτη ακύρωση του ντιμπέιτ των υποψήφιων δημάρχων στη δημοτική τηλεόραση με ευθύνη της δημοτικής αρχής αποδεικνύει ότι όχι μόνο δεν ενδιαφέρεται για την ολοκληρωμένη ενημέρωση του λαού της πόλης, αλλά και φοβάται να εκτεθεί το αντιλαϊκό της έργο στους Θεσσαλονικείς.

Ευτυχώς οι εργαζόμενοι, η νεολαία της Θεσσαλονίκης δεν περιμένουν ένα ντιμπέιτ για να μάθουν ποια είναι η καθημερινότητά τους, ποιοι ήταν και θα είναι δίπλα τους και ποιοι απέναντι. Το γνωρίζουν πολύ καλά. Γι' αυτό και μπορούν να γεμίσουν στις 8 Οκτώβρη οι κάλπες της πόλης με τα ψηφοδέλτια με το κόκκινο γαρίφαλο της "Λαϊκής Συσπείρωσης"».

1 σχόλιο:

  1. Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, στις 19:00, στη Θεσσαλονίκη, στον πεζόδρομο Αγίας Σοφίας. Θα μιλήσουν ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και ο Βασίλης Τομπουλίδης, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου