Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι...


Τα διαπιστευτήριά τους για ακόμη μία φορά, στους πολιτικούς τους προϊσταμένους και στους οικονομικούς-επιχειρηματικούς ομίλους τα συμφέροντα των οποίων με τα λεγόμενά τους κάθε φορά εκπροσωπούν, έστειλαν με μια μακροσκελέστατη ανακοίνωση - λίβελο κατά της δημοτικής Αρχής Πάτρας και του ΚΚΕ, οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Αντί άλλης απάντησης, στην περίπτωσή τους ταιριάζει γάντι αυτό που ο λαός σοφά αναφέρει «δείξε μου το φίλο του να σου πω ποιος είσαι...».

Και λέμε γάντι, γιατί είναι ο ΣΥΡΙΖΑ στο Δημοτικό Συμβούλιο, που πρωταγωνίστησε μαζί με τον γνωστό απ’ την εποχή Καλαμπόκα, για το ρόλο που έπαιξε, Νικολόπουλο, όπως και του αντιδραστικού γνωστού χυδαιολόγου Χρυσανθακόπουλου, από κοινού με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, στις επιθέσεις κατά της δημοτικής Αρχής, με το μανδύα -όλοι τους- των «φιλεργατικών»!

Αυτοί είναι! Τέτοιες αξίες έχουν και σήμερα δίνουν τα διαπιστευτήριά τους και στη νέα εκ των ΗΠΑ, ερχόμενη ηγεσία τους, που αντιγράφει κατά γράμμα την αντίστοιχη ατζέντα της ΝΔ!

Να μην ξεγελαστεί κανένας λαϊκός, αριστερός, δημοκράτης, αγωνιστής, τίμιος και σκεπτόμενος άνθρωπος απ’ όσα όλοι τους λένε.

Δεν είναι η θέση τους εκεί!

Έχουν τη δική τους επιλογή!

Με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», στην Πάτρα για επανεκλογή του Δημάρχου Κώστα Πελετίδη και απ’ την πρώτη Κυριακή και αποφασιστικά στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για να φτάσουν και εκεί οι διεκδικήσεις τους όσο πιο ψηλά γίνεται, με υποψήφιο Περιφερειάρχη το Σωτήρη Παρίση!

Όσο για τους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ, ταιριάζουν... γάντι και στις φωτογραφίες του εκλεκτού της ΝΔ για το Δήμο, που αποτελούν μ’ αυτά που λένε, άξια δεκανίκια του!

Ο «ανοιχτομάτης»

3 σχόλια:

  1. "...για έναν κοινωνικά δίκαιο και βιώσιμο καπιταλισμό..."
    Κι αν είστε καλά παιδάκια, δεν αποκλείεται να συναντήσετε και τα στρουμφάκια!
    Μάγδα Φωτεινού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια ανακεφαλαιωση των χθεσινων ειδησεων.Δημοσκοπησεις μετα την εκλογη Κασσελακη τζιφος για τον ΣΥΡΙΖΑ.Πτωση για τη ΝΔ ανοδος για το ΚΚΕ που αγγιζει το 9,5% ανησυχητικο η ανοδος του Βελοπουλου.Ο Κουτσουμπας δευτερος δημοφιλεστερος αρχηγος κομματος.Ο Κασσελακης εβγαλε βιντεο στο οποιο καλει τα μελη Συριζα να εγγραφουν στη ιστοσελιδα του κομματος να εξασκηθουν στη νεα "ψηφιακη πολιτικη" (στηριζω!) λεγοντας πως "θα τους ταραξουμε στις προτασεις νομου και τις τροπολογιες".Α επισης νοιωθει περηφανος που θα υπηρετησει την πατριδα του για....20 ημερες!
    (Υ.Γ Προσωπικη μου αποψη πως του κρατανε μυστικο πως σε δεκα μερες εχουμε αυτοδιοικητικες εκλογες στις οποιες η πατριωτικη συγχρονη αριστερα του στηριζει απο δεξιους ακροδεξιους πασοκους και λοιπα φρουτα του δασους.Πιθανον να μη ξερει καν τι ειναι αυτοδιοικηση)!
    Crhistos Kazakos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπό επιτροπεία ο Στέφανος Κασσελάκης – Η τρόικα Τσίπρα, Παππά, Πολάκη που θα ελέγχει τα πάντα για την νέα ηγεσία
    radar.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου