Επιλογή γλώσσας

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023

Οι εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου

Με εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα συνεχίζεται το ταξίδι του 49ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» και αυτό το Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα:

Σήμερα, Σάββατο 2 Σεπτέμβρη

  • Πύργος, στο Πάρκο Ξυστρή, δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων. Θα μιλήσει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ, και θα ακολουθήσει λαϊκό - ρεμπέτικο γλέντι με την Μαριώ. Στον χώρο θα λειτουργεί έκθεση βιβλίου της «Σύγχρονης Εποχής», περίπτερο του ΚΕΘΕΑ, περίπτερο της «Λαϊκής Συσπείρωσης».
  • Σέρρες, στο Πάρκο Δορυλαίου (Θεατράκι). Θα μιλήσει ο Θανάσης Χρηστίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει συναυλία με τους «Koza Mostra». Στον χώρο θα λειτουργούν μαθητικό στέκι, στέκι φοιτητών και νέων εργαζομένων, θεματικές εκθέσεις και έκθεση βιβλίου της «Σύγχρονης Εποχής».
  • Κατερίνη, στο πάρκο. Θα μιλήσει ο Γιάννης Δελής, βουλευτής του ΚΚΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συναυλίες με τους «Kappa», «Sarap και προλετάριος», «Γίναμε» και λαϊκό γλέντι με τους «Τούτοι the band». Στον χώρο προβλέπονται δραστηριότητες για μαθητές, θεματικές εκθέσεις και έκθεση βιβλίου της «Σύγχρονης Εποχής».
  • Νάουσα, στο πάρκο. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Παπατολίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσει ο Σάκης Τσίτσης, υποψήφιος δήμαρχος Νάουσας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Το πρόγραμμα περιλαμβάνει λαϊκό γλέντι με τους «Ρεμπέτ Ασκέρ». Επίσης, δραστηριότητες για μαθητές, τουρνουά σκακιού, θεματικές εκθέσεις και έκθεση βιβλίου της «Σύγχρονης Εποχής».
  • Κόρινθος, στο πάρκο Φλοίσβου. Θα μιλήσει ο Π. Κοσκινάς, μέλος του ΚΣ και Γραμματέας της ΟΠ Πελοποννήσου της ΚΝΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα: Παρουσίαση χορευτικών από το «κόκκινο Αερόστατο», ροκ συναυλία με τους FINAL ACT και ρεμπέτικο γλέντι με τους Γιαγκίνηδες.
  • Καστόρι Λακωνίας. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρφάνης, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Πελοποννήσου της ΚΝΕ και υποψήφιος δήμαρχος Σπάρτης. Περιλαμβάνει λαϊκό γλέντι με τοπικό συγκρότημα. Στον χώρο θα υπάρχουν εκθέσεις σχετικά με την προστασία του φυσικού μας πλούτου, αλλά και με την ιστορία και την αγωνιστική προσφορά του Καστορίου τη δεκαετία του 1940.
Αύριο, Κυριακή 3 Σεπτέμβρη
  • Γιαννιτσά, στο πάρκο Αη Γιώργη. Θα μιλήσει ο Γιάννης Βασιλειάδης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και Γραμματέας της ΟΠ Κεντρικής Μακεδονίας. Θα χαιρετίσει η Ολυμπία Παπαδοπούλου, υποψήφια δήμαρχος Πέλλας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συναυλίες με τους «Banda Trite Pate» και «Ρουμπαγιάτ», δραστηριότητες για μαθητές, τουρνουά σκακιού, θεματικές εκθέσεις και έκθεση βιβλίου της «Σύγχρονης Εποχής».
  • Σύρος. Θα μιλήσει ο Κώστας Λουλές, μέλος της Επιτροπής Αιγαίου της ΚΝΕ. Θα χαιρετίσει ο Γιάννης Αγγέλου, υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Επίσης: Μουσικό αφιέρωμα στον Νίκο Καββαδία, με μουσική Θάνου Μικρούτσικου, έκθεση βιβλίου της «Σύγχρονης Εποχής» και έκθεση ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου