Επιλογή γλώσσας

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

Γέφυρα καταρρέει, λεωφορείο βουλιάζει, αυτοκίνητα στη θάλασσα στη Μαγνησία

 ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ

Τρομακτικές οι καταστροφές από την βροχόπτωση και κυρίως την παντελή έλλειψη μέτρων προστασίας στη Μαγνησία με ευθύνη της κυβέρνησης αλλά και των δημοτικών και περιφερειακών αρχών, που παρότι γνώριζαν για το κύμα κακοκαιρίας που ερχόταν, δεν πήραν κανένα μέτρο πρόληψης και δεν προετοίμασαν καθόλου τον κρατικό μηχανισμό για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

Σύμφωνα με βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και έχει ανεβάσει η κρατική τηλεόραση, μία ξύλινη γέφυρα καταρρέει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από τα ορμητικά νερά του Κραυσίδωνα ενώ σε άλλο σημείο της πόλης, ένα λεωφορείο το καταπίνει - στην κυριολεξία - η γη όταν υποχωρεί το σημείο όπου ήταν σταθμευμένο (δείτε πάνω βίντεο).

Η ξύλινη γέφυρα που παρασύρθηκε από τα νερά, ένωνε τον Βόλο και τη Ν. Ιωνία, στο ύψος της οδού Στρατ. Μακρυγιάννη, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα thenewspaper.gr

Ο χείμαρρος Κραυσίδωνας σε πολλές περιοχές έχει ξεχειλίσει και τα νερά πλημμυρίζουν δρόμους, καταστήματα και ισόγεια κατοικιών στη Χιλιαδού, το Οινόπνευμα, στους Αγίους Αναργύρους, την Νεάπολη και τα Παλαιά.

 

 

Σε άλλο βίντεο, καταγράφονται αυτοκίνητα να βρίσκονται στη θάλασσα, και συγκεκριμένα να ξεβράζονται στη θάλασσα στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου, όταν τα παρέσυραν τα ορμητικά νερά και χάθηκαν μέσα στα κύματα. 

3 σχόλια:

  1. Οι σίστες είναι ικανοί να ξεκινήσουν πογκρόμ κατά μεταναστών για τις πλημύρες που βάζουν στα κρυφά...
    Leonidas Plakoutsis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η θλιβερή παρουσία Μπεου σήμερα, είναι μια υπενθύμιση ότι έχουμε μπει σε μια νέα εποχή στην οποία το κράτος αντι να σε προστατεύσει θα σε βρίζει, αντί να σε φροντίσει θα σου ρίξει την ευθύνη, αντί να σε υποστηρίξει θα σε κατηγορήσει. Κοινώς, όχι μόνο δεν θα σβήνει τις φωτιές και δεν θα κάνει τα απαραίτητα έργα, αλλά θα σε κατηγορεί αν υποφέρεις από τις δικές του πολιτικές σαν να έφταιγες εσύ. Αυτού του είδους οι πολιτικές απαιτούν πρόσωπα αντίστοιχης ηθικής και αισθητικής.
    2310net

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγγνώμη, κύριε Μητσοτάκη, που καιγόμαστε και πνιγόμαστε!
    ΑΠΟ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΧΟΛΕΒΑΣ
    Η χώρα βουλιάζει από την κακοκαιρία, αφού κάηκε από τις φωτιές και σε ορισμένα ΜΜΕ αυτό που κυριάρχει είναι ένα κλίμα που περιγράφεται περίπου ως εξής: «Τι τραβάει ο Μητσοτάκης με τις καταστροφές. Δεν τις προλαβαίνει»!
    ....
    https://www.imerodromos.gr/suggnomh-kurie-mhtsotakh-pou-kaigomaste-kai-pnigomaste/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου