Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Μήνυμα νίκης και αισιοδοξίας από την Πάτρα, όπου η αγωνιστική Δημοτική Αρχή έχει γίνει σημείο αναφοράς


«Μήνυμα νίκης και αισιοδοξίας» μετέφερε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος επισκέπτεται την Πάτρα, την πόλη όπου η αγωνιστική Δημοτική Αρχή «έχει γίνει σημείο αναφοράς σε όλη την Ελλάδα», όπως είπε. 

Μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, φίλοι και οπαδοί, πολλοί από τους οποίους βρίσκονται υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης», επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στον Δημήτρη Κουτσούμπα, στο εκλογικό κέντρο στην Πάτρα.

Τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ συνόδευαν τα μέλη του ΠΓ της Κεντρικής Επιτροπής Λουίζα Ράζου και Δημήτρης Αρβανιτάκης. Επίσης τα μέλη της ΚΕ Δημήτρης Τζαβάρας και Νίκος Καραθανασόπουλος.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας συναντήθηκε με τον δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Κώστα Πελετίδη και με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Σωτήρη Παρίση, ενώ έκανε την εξής δήλωση:  «Σήμερα εδώ από την Πάτρα, όπου η αγωνιστική δημοτική αρχή με επικεφαλής τον Κώστα Πελετίδη έχει γίνει σημείο αναφοράς σε όλη την Ελλάδα ακριβώς γιατί βάζει μπροστά τις ανάγκες των πολλών, του λαού και όχι τα κέρδη των λίγων θέλουμε να απευθύνουμε μήνυμα νίκης και αισιοδοξίας. Την Κυριακή ψηφίζουμε τη “Λαϊκή Συσπείρωση”, με το “γαρύφαλλο”, παντού σε όλη τη χώρα, σε όλους τους Δήμους και τις Περιφέρειες. Για να εκλέξουμε πολύ περισσότερους “Πελετίδηδες” σε όλη την Ελλάδα!». 

Ο Κώστα Πελετίδης έκανε την εξής δήλωση: Εννέα χρόνια τώρα, δίνουμε με τον πατραϊκό λαό έναν όμορφο αγώνα για την προκοπή του λαού μας, για να έχουν τα παιδιά μας αυτά που δικαιούνται και σε αυτόν τον ωραίο αγώνα είχαμε συμπαραστάτη πάντοτε το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας και τον Γραμματέα μας, τον Δημήτρη τον Κουτσούμπα και τον ευχαριστούμε για όλη αυτή την συμπαράσταση, γιατί όταν έχουμε πολλές δυνάμεις και ισχυρή βοήθεια έχουμε και νίκες. Και είμαστε σίγουροι ότι αύριο θα συνεχίσουμε μαζί στον ίδιο δρόμο, μαζί με τον πατραϊκό λαό, για να έχουμε αυτά που πρέπει. Ο αγώνας μας φέρνει αποτελέσματα, δημιουργεί προϋποθέσεις για να έχουμε ένα καλύτερο αύριο και μέλλον για τα παιδιά μας» (δείτε ΕΔΩ το video). 

«Εμπρός λαέ μη σκύβεις το κεφάλι, με τον Πελετίδη δήμαρχο και πάλι», ήταν ένα από τα συνθήματα που ακούστηκαν κατά την άφιξη του Δημήτρη Κουτσούμπα και τον χαιρετισμό του με τον δήμαρχο. Στον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ προσφέρθηκε δώρο ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα. 

Στις 7.30 μ.μ. η μεγάλη συγκέντρωση

Στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Τριών Συμμάχων θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Πάτρα, στην οποία θα παρευρεθεί ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Θα μιλήσουν ο Κώστας Πελετίδης και ο Σωτήρης Παρίσης.

 

1 σχόλιο:

  1. Πάμε για Πελετίδηδες παντού..."που θα μπουν στην πρώτη γραμμή του αγώνα για να διεκδικήσουν σύγχρονα αντιπλημμυρικά και άλλα έργα θωράκισης των ανθρώπινων ζωών και περιουσιών, που θα βρεθούν μαζί με τους εργαζόμενους στον αγώνα για 5ημερο-7ωρο- 35ωρο, για ασφαλείς χώρους δουλειάς, για να καταργηθεί στην πράξη η αντεργατική νομοθεσία της κυβέρνησης που μας γυρνά δεκαετίες πίσω, που δεν θα αφήσουν κανένα λαϊκό σπίτι στα χέρια τραπεζίτη, που θα είναι μαζί με τη νεολαία στον αγώνα της για σύγχρονα και ασφαλή σχολεία, για δημόσια και δωρεάν πανεπιστήμια, που θα παλεύουν να φτιαχτούν όμορφες πόλεις, γιατί θα έχουν ευτυχισμένους ανθρώπους με αξιοπρεπή δουλειά και μισθούς, εξασφαλισμένη στέγαση".
    Μάγδα Φωτεινού

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου