Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Οι δύο θητείες ήταν η αρχή!

Επανεκλέγουμε Δημοτική Αρχή τη «Λαϊκή Συσπείρωση»!

 Ένα ξεκάθαρο μήνυμα επανεκλογής της σημερινής δημοτικής Αρχής Πάτρας, με Δήμαρχο τον Κώστα Πελετίδη, αλλά και αποφασιστικής ανόδου της Λαϊκής Συσπείρωσης και στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με υποψήφιο Περιφερειάρχη το Σωτήρη Παρίση, έστειλε η μεγάλη σε όγκο και ενθουσιασμό προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Τριών Συμμάχων, το βράδυ της Παρασκευής.

Στο χώρο βρέθηκαν χιλιάδες λαού της Πάτρας που με συνθήματα όπως «εμπρός λαέ μην σκύβεις το κεφάλι, με τον Πελετίδη δήμαρχο και πάλι» και «κόντρα σε ένα κράτος που είναι εχθρικό, συσπείρωση και αγώνα μαζί με το λαό» μετέφεραν την αποφασιστικότητά τους για ένα θετικό για τα πλατιά λαϊκά στρώματα αποτέλεσμα την Κυριακή.

Αυτό ήταν άλλωστε και το μήνυμα που έστειλαν εργαζόμενοι, νεολαίοι, γυναίκες λαϊκών οικογενειών, κόσμος κάθε ηλικίας που έχει συναντηθεί με το ΚΚΕ και τους κομμουνιστές, σε κάθε τους αγώνα για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, άνθρωποι που έχουν γνωρίσει τη Δημοτική Αρχή και την πάλη της για το λαό, αναγνωρίζουν την αταλάντευτη στάση της απέναντι σε ένα εχθρικό γι’ αυτή περιβάλλον, από κυβερνήσεις αστικά κόμματα και τους εκπροσώπους της σε τοπικό επίπεδο.

Με ενθουσιασμό, χειροκροτήματα και παλμό, σημείωσαν ταυτόχρονα, πως η ελπίδα είναι εδώ, με τη Λαϊκή Συσπείρωση ξανά στη Δημοτική Αρχή, με χιλιάδες κόκκινα γαρύφαλλα και στην κάλπη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, για τα το λαό και τα συμφέροντά του, απέναντι στα συμφέροντα των λίγων και των εκπροσώπων τους. 

 Ομιλία  του δήμαρχου Πατρέων και εκ νέου υποψήφιος Κώστας Πελετίδης  (Διαβάστε εδώ αναλυτικά)

 Ομιλία  του υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Σωτήρης Παρίσης (Διαβάστε εδώ αναλυτικά)

Στη συγκέντρωση θα παρευρεθεί και ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, που βρίσκεται στην πόλη.

Επίσης παραβρέθηκαν τα μέλη του ΠΓ της Κεντρικής Επιτροπής Λουίζα Ράζου και Δημήτρης Αρβανιτάκης, τα μέλη της ΚΕ Δημήτρης Τζαβάρας, Νίκος Καραθανασόπουλος, Κώστας Μπάτσικας και Λουκάς Αναστασόπουλος.

1 σχόλιο:

  1. Πήγε ο "αριστερός" εφοπλιστής την τελευταία προεκλογική μέρα στην Πάτρα και μίλησε για "καθαρά χέρια", κάνοντας βρώμικους συνειρμούς, για τη δημοτική αρχή της Πάτρας και τον Πελετίδη..
    Ο τελευταίος που μίλησε για καθαρά χέρια στην ελληνική πολιτική σκηνή ήταν ο Μιχαλολιάκος, που είναι στην φυλακή με "ματωμένα" χέρια.
    "Η σοσιαλδημοκρατία αποτελεί, αντικειμενικά, την μετριοπαθή πτέρυγα του φασισμού"
    Ι. Β. Στάλιν
    Stathis Stafis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου