Επιλογή γλώσσας

Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Συνέντευξη του Θ.Ιγνατιάδη στο ραδιόφωνο του «904 Αριστερά στα FM»


Σοβαρά ερωτηματικά γεννιούνται σχετικά με το κατά πόσο διαθέτει τις απαραίτητες προδιαγραφές και εγκρίσεις σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, το «υγρό απολύμανσης χεριών» που προμηθεύτηκε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όπως καταγγέλλει η «Λαϊκή Συσπείρωση» Κεντρικής Μακεδονίας.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του 904 αριστερά στα fm ο Θόδωρος Ιγνατιάδης περιφερειακός σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Κεντρικής Μακεδονίας σημείωσε ότι η απάντηση της  αυτοτελούς  Διεύθυνσης
Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας ήταν πως: «Το συγκεκριμένο προϊόν, υγρό απολύμανσης χεριών με ήπια αντισηπτική δράση, είναι Ελληνικής κατασκευής εγκεκριμένο και αδειοδοτημένο από το Γενικό Χημείο του Κράτους, σύμφωνα με τις διατάξεις της Ελληνικής νομοθεσίας. Η διαπίστευση CE απαιτείται για την εξαγωγή προϊόντων ή την εισαγωγή τους εντός ΕΕ από τρίτες χώρες. Προφανώς και δεν είναι φάρμακο που χρήζει αδειοδότησης του ΕΟΦ». Η συγκεκριμένη όμως απάντηση δημιουργεί σοβαρά ερωτηματικά σχετικά με το κατά πόσο είναι ασφαλές και κυρίως κατά πόσο καλύπτει τις ανάγκες αντισηψίας και είναι αποτελεσματικό το «υγρό απολύμανσης χεριών που προμηθεύτηκε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καταγγέλλει η «Λαϊκή Συσπείρωση».

Ο Θόδωρος Ιγνατιάδης μίλησε στον 904 Αριστερά στα fm, με αφορμή την πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου όπου συζητήθηκε το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα δημοσιονομικής στρατηγικής 2021-2024 καθώς και το αναπτυξιακό πρόγραμμα επενδυτικών δαπανών έτους 2020 της Περιφέρειας. Όπως σημείωσε επίσης κάτω από τις αντιδράσεις  που υπήρξαν για τη άρνηση συζήτησης για τα μέτρα για τον κορονοϊό, η διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα προχωρήσει σε τηλεδιάσκεψη την επόμενη του Περιφερειακού Συμβουλίου.


ΣΩΤΗΡΗΣΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ: Να μείνουμε δυνατοί και όχι σιωπηλοί


«904 Αριστερά στα FM»

Ο 904 Αριστερά στα fm, κάθε μέρα στις 10πμ και 6μμ έχει παιδικές εκπομπές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου