Επιλογή γλώσσας

Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Δωρεάν από το διαδίκτυο οι παραστάσεις που διακόπηκαν λόγω της πανδημίας


Tο Εθνικό Θέατρο μέσα από τη διεύθυνση www.n-t.gr θα προβάλει δωρεάν τις παραστάσεις που διακόπηκαν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

·         Σήμερα Σάββατο 4 Απρίλη στις 17.00 και την Κυριακή 5 Απρίλη στις 12.00 θα προβληθεί η παιδική παράσταση «Χίλιες και μία ιστορίες»
(για παιδιά από 5 χρόνων) του Μάικ Κέννυ, σε σκηνοθεσία Βάσιας Ατταριάν και Μυρτώς Μακρίδη.

Η μυθική Ανατολή ζωντανεύει επί σκηνής... «Στα πολύ πολύ πολύ παλιά χρόνια, σ' ένα μέρος πολύ πολύ μακρινό, σε μια χώρα που δεν υπήρξε, δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει ποτέ, ζούσε ένας μεγάλος Σουλτάνος...». Πληγωμένος και απογοητευμένος, παντρεύεται κάθε νύχτα μία γυναίκα και κάθε αυγή τη θανατώνει. Όλα όμως αλλάζουν όταν παντρεύεται τη Σεχραζάντ, την κόρη του πιστού του βεζίρη, που είναι ίσως και η ικανότερη αφηγήτρια παραμυθιών στην παγκόσμια ιστορία. Κι έτσι οι νύχτες στο παλάτι διαδέχονται η μία την άλλη, πάντα με την ίδια απαίτηση: «Πες μου μια ιστορία».

·         Την Κυριακή 5 Απρίλη στις 21.00 θα προβληθεί η παράσταση «Hotel Εternite» του Γιάννη Καλαβριανού, σε σκηνοθεσία του ίδιου.

Το «Hotel Εternité», δεν είναι ένα συνηθισμένο ξενοδοχείο. Ίσως δεν θα έπρεπε καν να κατατάσσεται στα ξενοδοχεία. Είναι ένας τόπος όπου καταλύουν άνθρωποι που κάτι τους συνέβη. Και που απέκτησαν μια…ξεχωριστή αντίληψη του χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου