Επιλογή γλώσσας

Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

«Δεν είναι εγκληματίες οι φοιτητές έξω τα ΜΑΤ απ' όλες τις σχολές»

 
«Με ΜΑΤ και βία δεν γίνεται Παιδεία»
και «Δεν είναι εγκληματίες οι φοιτητές έξω τα ΜΑΤ απ' όλες τις σχολές», είναι δύο από τα συνθήματα που κυριαρχούν στην πορεία που πραγματοποίησαν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι του ΑΠΘ, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Διαμαρτύρονται για την χθεσινοβραδινή επιχείρηση της αστυνομίας στο πανεπιστήμιο, ενώ απαιτούν το άνοιγμα των σχολών τους με όλα τα μέτρα προστασίας και να μην εφαρμοστεί ο νόμος Κεραμέως – Χρυσοχοϊδη.

Νωρίτερα φοιτητές εκπαιδευτικοί και εργαζόμενοι του ΑΠΘ, πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από την Πρυτανεία του Ιδρύματος.

1 σχόλιο:

  1. https://www.902.gr/eidisi/ergatiki-taxi/253181/perifroyrisi-tis-apergias-stin-viomihania-tubacex-video Επίθεση σε απεργιακή περιφρούρηση απο τα ΜΑΤ της Αριστερής κυβέρνησης στην Ισπανία για να περάσουν απεργοσπάστες ενάντια σε εργάτες που διεκδικούν το ψωμί τους. Αφιερωμένο σε όλους τους μεταβατικούς σταδιολόγους που κατηγορούν την κακιά ...δεξιά... κυβέρνηση για την άγρια καταστολή. https://www.imerodromos.gr/kyrioi-tis-kyvernisis-thelete-nekro-apergo-peinas/ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου