Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

Χαιρετιστήριο μήνυμα του ΚΚ Αρμενίας


 Το Κομμουνιστικό Κόμμα Αρμενίας θα ήθελε να μεταφέρει τα θερμά του συγχαρητήρια για το 21ο Συνέδριο του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, που διατηρεί τις καλύτερες παραδόσεις του χιλιετούς πολιτισμού του ελληνικού λαού και κρατάει ψηλά τη σημαία του διεθνισμού.

 Παρά τις συνολικές επιθέσεις ενάντια στα Κομμουνιστικά Κόμματα, ιδιαίτερα μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ και τη νίκη των αντεπαναστατών στην Κεντρική και Δυτική Ευρώπη, το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας ήταν ένα από τα λίγα κόμματα που μπόρεσαν γρήγορα να ανασυγκροτηθούν και να μείνουν πιστά στα ιδανικά, που σήκωσαν ξανά τη σημαία των εργατών και της πάλης με τιμή. 

Για ακόμα μία φορά, θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για το 21ο Συνέδριό σας και να σας ευχηθούμε να συνεχίσετε ακάθεκτα την πολύτιμη πορεία σας. 

 Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα εκπληρώσετε με τιμή και επιτυχία όλα τα καθήκοντα που θα θέσει το Συνέδριό σας.

 Κομμουνιστικού Κόμματος Αρμενίας

Χαιρετιστήρια μηνύματα

1 σχόλιο:

  1. Η ΕΣΣΔ και ο Σοσιαλισμός δεν κατέρρευσαν. Ανατράπηκαν δολοφονημένοι απο μέσα και επάνω απο την οπορτουνιστική αντεπανάσταση με αφετηρία το 20ο συνέδριο του 1956 και την σταδιακή εφαρμογή νόμων του καπιταλισμού. Να κοιταχτούν στον καθρέφτη τους.... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου