Επιλογή γλώσσας

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

Συστηματική υποχρηματοδότηση της δασοπυρόσβεσης και υποστελέχωση της Πυροσβεστικής με ευθύνη όλων των κυβερνήσεων


Τη συστηματική υποχρηματοδότηση της δασοπυρόσβεσης και την τρομακτική υποστελέχωση του Πυροσβεστικού Σώματος με ευθύνη όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ ανέδειξε ο Γρηγόρης Λιονής μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Φωνής της Ελλάδας», την Πέμπτη 26 Αυγούστου.

Στηλίτευσε το γεγονός ότι υπάρχει μια πολιτική που λέει ότι πρέπει να αλλάξουν χρήσεις τα δάση, οι παραλίες και τα βουνά και να γίνουν είτε τουριστικά θέρετρα, είτε χώροι εγκατάστασης ανεμογεννητριών και να μετατραπούν σε πεδία επενδύσεων, να εμπορευματοποιηθούν.

«Όποιος περιμένει ότι θα μπορεί να υπάρχει μια καπιταλιστική ανάπτυξη, που θα του λύσει το πρόβλημα εθελοτυφλεί» επεσήμανε.

Ο Γρ. Λιονής τόνισε ότι οι εργαζόμενοι πρέπει να βάλουν μπροστά τις δικές τους ανάγκες, να πιστέψουν τη δύναμή τους, να παλέψουν για να μην επιτρέψουν περαιτέρω επιδείνωση της κατάστασης, στους μισθούς, στο βιοτικό επίπεδο, στο ασφαλιστικό, στις χρήσεις γης. Υπογράμμισε ότι τα προβλήματα του λαού μπορούν λυθούν πραγματικά με μια ανάπτυξη που κινείται στον αντίποδα της σημερινής που ξεριζώνει το πραγματικό πρόβλημα, το κέρδος του κεφαλαίου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου