Επιλογή γλώσσας

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

Ειδική έκδοση για τους πυρόπληκτους της Εύβοιας


Μ' ένα 8σέλιδο αφιέρωμα στον αγώνα που δίνουν για να ζήσουν στον τόπο τους, ο «Ριζοσπάστης» στέκεται στο πλευρό των κατοίκων της Βόρειας Εύβοιας και γίνεται όπλο στα χέρια τους, καλύπτοντας καθημερινά τις αγωνίες, την προσπάθεια που κάνουν να ορθοποδήσουν από τη μεγάλη καταστροφή. Αποκαλύπτοντας τις διαχρονικές ευθύνες τους κράτους και της κυβέρνησης, τα επιχειρηματικά σχέδια που θέλουν να εισβάλουν στο δάσος και στο βιός τους. Στηρίζοντας την ελπίδα που γεννάει ο συγκινητικός αγώνας τους...

Το 8σέλιδο αφιέρωμα του «Ριζοσπάστη» περιέχει την ομιλία και δευτερολογία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στη Βουλή (η ομιλία θα δημοσιευτεί ολόκληρη στο φύλλο του Σαββατοκύριακου). Αναδημοσιεύονται επίσης ρεπορτάζ της εφημερίδας για το μεγαλειώδες συλλαλητήριο του περασμένου Σαββάτου, το πρωτόγνωρο κύμα αλληλεγγύης, αλλά και τη συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία των πυρόπληκτων με τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης.

Τυπωμένο σε χιλιάδες αντίτυπα, το αφιέρωμα κυκλοφορεί αποκλειστικά στην Εύβοια, ενώ σε μορφή pdf μπορεί να το δει κανείς στην ιστοσελίδα του «Ριζοσπάστη» (rizospastis.gr). Διανέμεται δωρεάν στα χωριά των πυρόπληκτων από τις Οργανώσεις του ΚΚΕ στην Εύβοια, που βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των κατοίκων και στην πρώτη γραμμή για την οργάνωση της πάλης τους. 

Δείτε εδώ την ειδική έκδοση.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου