Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Ο δίκαιος αγώνας των εκπαιδευτικών ενοχλεί την κυβέρνηση που καταφεύγει στον αυταρχισμό απέναντι σε κάθε μορφή αντίστασης


Ο δίκαιος αγώνας των εκπαιδευτικών, ο οποίος αγκαλιάζεται από ευρύτερα τμήματα του λαού, ενοχλεί την κυβέρνηση που καταφεύγει στον αυταρχισμό απέναντι σε κάθε μορφή αντίστασης. 

Η αιτία είναι ότι αυτός ο αγώνας βάζει εμπόδια στην προώθηση ενός αντιδραστικού νόμου και μιας πολιτικής που έχει καταδικαστεί από τη μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας, των εκπαιδευτικών, των γονιών, των μαθητών. 

Γιατί κάνει το σχολείο πιο εχθρικό απέναντι στα μορφωτικά δικαιώματα των νέων, πιο ταξικό και άνισο, πιο πιεστικό απέναντι στους γονείς που αναγκάζονται να βάζουν ακόμα πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη. 

Το ΚΚΕ δίνει όλες του τις δυνάμεις σ' αυτόν τον αγώνα απέναντι σε κάθε προσπάθεια αυταρχισμού κι υπονόμευσής του.

 Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ

1 σχόλιο:

  1. https://iskra.gr/%cf%80%ce%b5%ce%bd%ce%b5%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%ce%bc%ce%b9%ce%ac-%ce%b5%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%cf%87%ce%b5%ce%af%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%ad%ce%bd/ Ο Εγκάθετος των Εφοπλιστών στην ΠΕΝΕΝ Τζανεττακιστής Νταλακογεώργος στην μάταιη προσπάθεια του να ρίξει λάσπη στις ταξικές δυνάμεις του ΠΑΜΕ. 35 Χρόνια εργατοπατέρας..... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου