Επιλογή γλώσσας

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

Μομφή στην καπιταλιστική βαρβαρότητα και συμπόρευση με το ΚΚΕ


Το ΚΚΕ καταψηφίζει την κυβέρνηση, όπως έχει κάνει με όλες τις αντιλαϊκές κυβερνήσεις, και την πολιτική που θυσιάζει τις λαϊκές ανάγκες και με την οποία συμφωνούν τα άλλα κόμμα, τόνισε ο Νίκος Καραθανασόπουλος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για την πρόταση δυσπιστίας

Είναι δικαιολογημένη, τόνισε, η λαϊκή αγανάκτηση για τους εγκλωβισμούς οδηγών σε ιδιωτικούς και δημόσιους δρόμους, για τον εγκλωβισμό επιβατών στην ιδιωτικοποιημένη, επί ΣΥΡΙΖΑ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ και υπογράμμισε ότι είναι υποκριτική η συγνώμη της κυβέρνησης και πως είναι κροκοδείλια τα δάκρυα του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ διότι κρύβουν το διαχρονικό προδιαγεγραμμένο έγκλημα, ότι το αστικό κράτος θυσιάζει την ζωή, την υγεία και τις ανάγκες του λαού στο όνομα των κερδών των επιχειρηματικών ομίλων. 

Αναφέρθηκε στην εγκληματική διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση, στην ακρίβεια που κατατρώει το λαϊκό εισόδημα, στην αυταπάτη περί ανάπτυξης για όλους όταν η ανάπτυξη θέλει τους εργαζόμενους φτηνή εργατική δύναμη, συνθλίβει τους αυτοαπασχολούμενους και τσακίζει τους αγρότες. Πρόσθεσε ότι το Ταμείο Ανάκαμψης, για το οποίο πανηγύρισαν όλα τα κόμματα πλην του ΚΚΕ, συνοδεύεται από πανευρωπαϊκό μνημόνιο σε βάρος του λαού.

Σημείωσε ότι η πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ εγκλωβίζει τη λαϊκή αγανάκτηση, θέλει το λαό παρατηρητή στην αλλαγή του μηχανοδηγού ενός τρένου στις ράγες της καπιταλιστικής βαρβαρότητας. Υπογράμμισε πως έχουμε χορτάσει από σωτήρες, μόνο ο λαός μπορεί αν σώσει το λαό με αλληλεγγύη και οργάνωση του αγώνα για μέτρα προστασίας της ζωής και της υγείας κάνοντας αναφορά στην μεγάλη συγκέντρωση που Σαββάτου στο Σύνταγμα με τη συνάντηση συνδικάτων και φορέων της Αττικής και της Πάτρας.

Καλούμε το λαό να δώσει μομφή στην καπιταλιστική βαρβαρότητα και να συμπορευθεί με το ΚΚΕ μετατρέποντας τη λαϊκή αγανάκτηση σε δύναμη ανατροπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου