Επιλογή γλώσσας

Σάββατο 14 Μαΐου 2022

Λίγη ντροπή

*

 Δεν ξέρουμε, ούτε μας απασχολεί το πώς ακριβώς ο ΣΥΡΙΖΑ σχεδιάζει τις εσωκομματικές του εκλογές.

Είναι άλλωστε διαδικασίες που τις δανείστηκε από τους «μετρ» του είδους, τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ. Ωστόσο, ο εκφυλιστικός - έως γελοίος - χαρακτήρας αυτών των διαδικασιών φτάνει μέχρι το σημείο να στέλνονται επανειλημμένα και ενοχλητικά μηνύματα σε κινητά τηλέφωνα μελών και στελεχών του ΚΚΕ, ακόμα και σε μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και βουλευτές, για να ψηφίσουν την Κυριακή για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ (!), παραπέμποντας μάλιστα σε συγκεκριμένη ηλεκτρονική διεύθυνση «για το πού και πώς ψηφίζουν». 

Λίγη ντροπή δεν βλάπτει. 

Και δεν είναι δικαιολογία ότι την προεκλογική καμπάνια την έχει αναλάβει «εξωτερικός συνεργάτης», απ' αυτούς που παίρνουν εργολαβία την ανεύρεση ψηφοφόρων, απλώνοντας τα δίχτυα τους σαν να πρόκειται για «προώθηση προϊόντων», χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν για το πώς απέκτησαν πρόσβαση σε τηλεφωνικά νούμερα εκατομμυρίων ανθρώπων, στους οποίους στέλνουν αδιακρίτως μηνύματα. Να το χαίρονται εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ αυτό το «απαύγασμα της δημοκρατίας» και τις δήθεν «σύγχρονες διαδικασίες», που καμία σχέση δεν έχουν με την ουσιαστική και πραγματική συμμετοχή του λαού στην κοινωνική και πολιτική ζωή.

* Σκίτσο Πάνου Ζάχαρη

1 σχόλιο:

  1. https://www.ergatikosagwnas.gr/arthra/ergatika/2923-to-kathestos-ergasiakis-galeras-einai-i-aitia-gia-tis-kenes-theseis-ston-epoxiko-tourismo Κουραφέξαλα απο τα κεντρίστικα οπορτουνιστικά βαρίδια του Κάουτσκι τους Μανιαδάκηδες. Χρειάζεται ενίσχυση της κοινωνικής συμμαχίας σε αντικαπιταλιστική αντιμονοπωλιακή πορεία διεκδικώντας προσωρινά μέτρα ανακούφισης και μέσα στην ιδεολογική πάλη και ζύμωση να εδραιώνεται η πρόταση εξουσίας των κομμουνιστών για έξοδο απο την Ε.Ε με κοινωνικοποίηση των βασικών συγκεντρωμένων μέσων παραγωγής ξήλωμα του καπιταλιστικού κέρδους και δικτατορία του προλεταριάτου τσακίζοντας τους φορείς όλων των οπορτουνιστικών απόψεων σαν 5η φάλαγγα. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου