Επιλογή γλώσσας

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

«Πλυντήριο των φασιστών οι συνδικαλιστικές δυνάμεις των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ!»

Για άλλη μία φορά οι συνδικαλιστικές δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ στο Εργατικό Κέντρο λειτούργησαν σαν πλυντήριο των φασιστών της Χρυσής Αυγής.

 Όχι μόνο κατέβηκαν σε κοινό ψηφοδέλτιο με πρώην υποψήφιο με την Χρυσή Αυγή στον δήμο Πύργου αλλά τον εκλέξανε για να ξανά φτιάξουν μία διοίκηση που θα απαρτίζεται από εκείνες τις δυνάμεις που έχουν δώσει τα διαπιστευτήρια τους στις αντιλαϊκές κυβερνητικές πολιτικές βάζοντας πλάτη με την στάση τους για να περάσουν όλα τα αντεργατικά μέτρα.

Τις μεθοδεύσεις της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου αποτελούμενη από τις πολιτικές δυνάμεις ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-Χρυσή Αυγή. να πραγματοποιήσει ένα συνέδριο μακριά από τις ανάγκες των εργαζομένων μακριά από τον προσανατολισμό που χρειάζεται σήμερα να δίνουν τα συνδικαλιστικά όργανα στην εργατική τάξη με σκοπό – στόχο την οργάνωση του αγώνα τους για να ζουν αξιοπρεπώς.

Εκεί που δρουν τα σωματεία, όπως τέτοια εμπειρία έφεραν στο συνέδριο με τις τοποθετήσεις τους οι εκπρόσωποι των σωματείων της ΔΑΣ, που όλο το προηγούμενο διάστημα πάλεψαν για να οργανώσουν τον αγώνα των εργαζομένων στους χώρους δουλειάς, ενάντια στη ακρίβεια στους πλειστηριασμούς στην διακοπές ρευμάτων φτωχών λαϊκών νοικοκυριών αλλά και ενάντια στην εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο, οργανώσαμε μαζικές απεργιακές συγκεντρώσεις μαζί με δεκάδες μαζικούς φορείς του κινήματος από όλο τον Νομό και δεν κάτσαμε μέσα στους τέσσερις τοίχους «τρεις και ο κούκος».

Ούτε ένας από την διοίκηση (πλειοψηφία) του ΕΚ δεν είπε κουβέντα για το τι έκαναν το προηγούμενο διάστημα υπέρ των εργαζομένων ούτε ένας από όλους αυτούς δεν έκανε μία τοποθέτηση, γιατί για αυτούς το συνέδριο είναι μόνο μία τυπική διαδικασία για να ξαναμοιράσουν τις καρέκλες τους.

Τους λέμε ξεκάθαρα πώς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για σωματεία ζωντανά και όχι σωματεία μηχανισμούς της εργοδοσίας, για σωματεία μαζικά που θα αντιπαλεύουν τον φασισμό και όχι να τον εκτρέφουν, για σωματεία, για κίνημα που θα είναι σε σύγκρουση με τις αντιλαϊκές κυβερνητικές πολιτικές και την εργοδοσία και τον κοινωνικό εταιρισμό.

ΔΑΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΥΡΓΟΥ 

Από κοινού Διοίκηση στελεχών ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ – Χρυσαυγιτών

   Ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ να φύγει η Δεξιά, παράδειγμα στο Εργατικό Κέντρο Πύργου

1 σχόλιο:

  1. «Υπάρχουν όρια στην ξεφτίλα;»
    https://www.902.gr/eidisi/politiki/318399/arnithike-i-dioikisi-ton-ndsyrizapasokhrysis-aygis-tin-parahorisi-aithoysas

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου