Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

«Ψηφίστε Βλάχο - εκκενώστε την πόλη από διεκδικήσεις, παραδώστε τη σε εργολάβους»


 ΗΧΗΣΕ ΤΟ ... «112» ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

Ένα διαφορετικό ...112 «ηχεί» από το πρωί σήμερα στην Πετρούπολη, αυτή τη φορά όχι από την Πολιτική Προστασία, αλλά από στελέχη της κυβέρνησης της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που στέλνουν μαζικά αυτοματοποιημένα sms σε χιλιάδες δημότες.

«Την Κυριακή ψηφίζουμε μαζικά Στέφανο Βλάχο» είναι το περιεχόμενο των sms, με αποστολείς τον υπουργό Υγείας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, τον βουλευτή της ΝΔ και πρώην υπουργό Ναυτιλίας, Μ. Βαρβιτσιώτη και τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου.

Τι «ενώνει» τα παραπάνω στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ; Μα προφανώς η λαχτάρα τους να εκλεγεί δήμαρχος ο εκλεκτός της κυβέρνησης Στ. Βλάχος, γι' αυτό και βαράνε ακατάπαυστα το «112» καλώντας σε ...προληπτική εκκένωση της πόλης από κάθε αγωνιστική διεκδίκηση, καλώντας σε εγκατάλειψή της στους εργολάβους και τα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Τους «ενώνει» προφανώς το όραμα της γειτονικής ...χωματερής, η χωροθέτηση 4 νέων μονάδων επεξεργασίας απορριμμάτων, και ενός εργοστασίου καύσης σκουπιδιών, η επέκταση του σκουπιδότοπου με χωρητικότητα 8 εκατ. κυβικά μέτρα, η συνέχιση του αποτεφρωτήρα μολυσματικών! Όλα στην ίδια περιοχή, πάνω από τα σπίτια της Πετρούπολης.

Το «όραμα» δηλαδή που μεταφράζεται σε εκατομμύρια ευρώ για τους ομίλους που λυμαίνονται τη διαχείριση των σκουπιδιών, και ξέρουν καλά ότι θα τα βρουν σκούρα αν εκλεγεί η «Λαϊκή Συσπείρωση» και ο κομμουνιστής υποψήφιος δήμαρχος, Βαγγέλης Σίμος.

Γι' αυτό θέλουν δήμαρχο του χεριού τους, γιατί είναι πολλά τα λεφτά που παίζονται με τη ζωή και την υγεία των κατοίκων. Γι' αυτό «ψηφίζουν» Στ. Βλάχο, ο οποίος δίνει διαπιστευτήρια εδώ και μια εικοσαετία.

«Μόνοι τους με τα κέρδη των λίγων, και όλοι μας με τις ανάγκες μας των πολλών» λοιπόν, για να πάρουν απάντηση, τόσο στην αποψινή μεγάλη συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης», όσο και την Κυριακή στις εκλογές, με χιλιάδες γαρύφαλλα στις κάλπες.

Υ.Γ.: Η Νάντια Γιαννακοπούλου του ΠΑΣΟΚ, χθες το βράδυ έσκουζε σε τηλεοπτικό πάνελ ενάντια στο ΚΚΕ: «Στρώνετε χαλί στη ΝΔ» έλεγε ξανά και ξανά, εξαπολύοντας τη γνωστή αυριανίστικη προβοκάτσια σε βάρος του Κόμματος, για την ξεκάθαρη επιλογή άκυρου/λευκού σε όσους δήμους δεν έχει περάσει η «Λαϊκή Συσπείρωση» στον β' γύρο. Και την ίδια στιγμή που με το ένα χέρι κουνούσε το δάχτυλο και χυδαιολογούσε ενάντια στο ΚΚΕ, με το άλλο έστελνε μηνύματα στήριξης στον κυβερνητικό υποψήφιο στην Πετρούπολη. Αλλά, είπαμε: «Μόνοι τους και όλοι μας!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου