Επιλογή γλώσσας

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

«Κοίτα κάτι πράγματα… Ο ακροδεξιός Κουκουλάρης στηρίζει Μανούρη…»

Ο Νίκος Κουκουλάρης είναι γνωστός για τις ακροδεξιές απόψεις του. Είχε φτάσει στο σημείο, το 2014, να παρευρίσκεται σε συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής. Τι κάνει τώρα, λοιπόν, σ’ αυτές τις εκλογές; Δηλώνει τη στήριξή του στον συνδυασμό Μανούρη, γιατί, λέει, είναι ο πιο κατάλληλος!

 …Μάλλον αυτός "το 'πιασε το νόημα", γιατί έτσι κι αλλιώς ουσιαστικές διαφορές δεν υπάρχουν ανάμεσα στους συνδυασμούς που τους στηρίζουν έμμεσα ή άμεσα η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι σήμερα στηρίζουν τον ένα, αύριο τον άλλο και στο τέλος όλοι μαζί ψηφίζουν τις αντιλαϊκές κατευθύνσεις στο δημοτικό συμβούλιο…

Πράγματι: Κανένας λαϊκός άνθρωπος δεν χρειάζεται να ψάχνει για διαφορές ανάμεσά τους. Έχουν κοινά, εχθρικά για τον λαό προγράμματα, γι’ αυτό δεν έχουν πρόβλημα να αλλάζουν υποψήφιους και "υποστηρικτές" σαν τα πουκάμισα.

Ο λαός της Νέας Ιωνίας μπορεί να κάνει την πραγματική διαφορά: Να ψηφίσει τη "Λαϊκή Συσπείρωση". Αποτελεί εγγύηση ότι την επόμενη μέρα δεν θα μετανιώσει για την ψήφο του.

Είναι η μόνη αγωνιστική και σίγουρη επιλογή που θα τη βρει δίπλα του και όχι απέναντί του από την επόμενη μέρα των εκλογών.

1 σχόλιο:

  1. 'Ο Δήμος Αθηναίων για 45.000 φωτιστικά LED δαπάνησε κάτι παραπάνω από 50 εκ.
    Αντιστοίχως, ο Δήμος Πατρέων, για 80.000 φωτιστικά LED (η γεωγραφική του έκταση είναι πολύ μεγαλύτερη από το δήμο της Αθήνας) δαπάνησε 4 εκ. ''
    Οι δήμοι που διοικούνται από ΄΄νοικοκυραίους΄΄ είτε έχουν χρεωθεί με δάνεια, είτε έχουν θυσιάσει μεγάλο μέρος των εσόδων από δημοτικά τέλη( για αρκετά χρόνια ) ώστε να πληρωθούν οι ιδιωτικές εταιρείες !!
    Ο Δήμος Πατρέων, είναι ο μόνος από τους μεγάλους δήμους που απέκλεισε την εμπλοκή ιδιωτικών εταιρειών και κάνει το έργο με τις δικές του δυνάμεις !!
    -#Δυνατή_Λαϊκή_Συσπείρωση_παντού!
    Sakis Xirokostas

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου