Επιλογή γλώσσας

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

Και τι να πουν;


«Οι ευρωεκλογές είναι το κρίσιμο», λένε αυτές τις μέρες τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που πετάνε κι ένα «να εκφραστεί η αντίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη» για τις τοπικές εκλογές, έτσι για να βγει η υποχρέωση.

Δεν τους έπιασαν βέβαια οι σεμνότητες, ούτε φταίνε μόνο τα εσωκομματικά τους για τις «χλιαρές» δηλώσεις και για την απουσία οποιασδήποτε πολιτικής αντιπαράθεσης με τους υποψηφίους της κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ.

Την πραγματική αιτία μπορεί να τη διακρίνει κανείς στους συνδυασμούς που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί όπου «χάνει η μάνα το παιδί» από τις κολιγιές με ΠΑΣΟΚους, Νεοδημοκράτες, ακόμα και... Τζήμερους, όπως π.χ. στην Περιφέρεια Αττικής, επιβεβαιώνοντας ότι οι υποτιθέμενες διαχωριστικές γραμμές είναι γραμμένες στο «χιόνι» για όλους όσοι στηρίζουν και από τις θέσεις της Τοπικής Διοίκησης την πολιτική προς όφελος του κεφαλαίου που τσακίζει τον λαό.

Ο λαός πάλι και ειδικά όσοι αριστεροί προσέβλεπαν έως τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχουν να περιμένουν τίποτα, όπως καθόλου δεν περιμένει και η αντιλαϊκή λαίλαπα, που περνάει μέσα και από δήμους και Περιφέρειες. Γι' αυτό την Κυριακή, «Λαϊκή Συσπείρωση» παντού πιο δυνατή για να δυναμώσει το μόνο αντίπαλο δέος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου