Επιλογή γλώσσας

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023

Δεν ήταν εργάτες, ήταν ναζί. Και τους άφησαν!

 
Η UEFA είχε απαγορεύσει την μετακίνηση οπαδών. Αλλά οι νεοναζί δολοφόνοι χούλιγκαν της Δυναμό Ζάγκρεμπ μπήκαν στην Ελλάδα, διέσχισαν τη χώρα, πορεύτηκαν στην Εθνική Οδό, μετακινήθηκαν με το τρένο, έκαναν φασιστική πορεία, τραμπούκισαν, βανδάλισαν, λεηλάτησαν, και δολοφόνησαν!

– Τι από όλα αυτά απέτρεψε, εμπόδισε, η Αστυνομία του Μητσοτάκη;

– Πώς τα χιτλερικά χουλιγκανικά αποβράσματα κατόρθωσαν να φτάσουν από την Κροατία ως την Νέα Φιλαδέλφεια και μάλιστα κουβαλώντας δολοφονικό εξοπλισμό, κάτω από τη μύτη κυριολεκτικά των “αποτελεσματικών” και “άριστων” δυνάμεων καταστολής μιας κυβέρνσης που όταν πρόκειται να χτυπήσει εργάτες, μετανάστες, φοιτητές, μαθητές, πυροσβέστες, καθηγητές, γιατρούς, νοσηλευητές, απεργούς, διαδηλωτές, κατοίκους που διεκδικούν τον τόπο τους, δεν της ξεφεύγει τίποτα;

–  Πώς γίνεται να έχουν φτιάξει μια Αστυνομία πανταχού παρούσα ακόμα κι όταν εισβάλλει στα σπίτια των ανθρώπων όταν τα κατάσχουν τα κοράκια, αλλά εδώ να αφήνεται ανενόχλητη μια ολόκληρη “στρατιά” δολοφόνων να διασχίζει τη χώρα (!) και μάλιστα σε μια χώρα με μια κυβέρνηση που αντί για πυροσβέστες και δασκάλους αυτή προσλαμβάνει μπάτσους για τα Πανεπιστήμια και κάθε χρήση;

Η “αριστεία” τους είναι βέβαιη σε έναν τομέα: Στο να επιστρατεύει άθλιες δικαιολογίες και ψέματα, για να καμουφλάρει την μόνη της “επιτελικότητα” που δεν είναι άλλη από την εξειδίκευσή της σε έναν και μοναδικό “εχθρό”. Τον λαό.

ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ

3 σχόλια:

  1. Στην καρδιολογική κλινική του Θριάσιου εισήχθη προληπτικά ο πατέρας του 29χρονου Μιχάλη που δολοφονήθηκε κατά την διάρκεια της οργανωμένης επίθεσης φασιστών χούλιγκαν, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

    Σύμφωνα με πληροφορίες λόγω της έντονης συγκινισιακής φόρτισης ένιωσε αδιαθεσία, είχε λιποθυμικό επεισόδιο και διακομίστηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

    Η μητέρα του 29χρονου, έλαβε χθες εξιτήριο από το «Κοργιαλένειο -Μπενάκειο» Ερυθρός Σταυρός. \

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΑΜΑΝΤΩ ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ
    Βλέπουμε ότι το κράτος χαϊδεύει τον φασισμό επειδή τον χρειάζεται
    https://www.902.gr/eidisi/politiki/337591/vlepoyme-oti-kratos-haideyei-ton-fasismo-epeidi-ton-hreiazetai-audio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αθλιοι! Επιστρατεύουν στην κυβέρνηση τη θεωρία των δύο άκρων

    Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κώστας Κατσαφάδος,σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, αφού είπε πως στη Νέα Φιλαδέλφεια εμφανίστηκαν “φασίστες υπό το μανδύα του χουλιγκανισμού”, συμπλήρωσε: “«Δεν χωρά καμία αμφιβολία ότι υπάρχουν θύλακες ακόμα και στα γήπεδα, ακροαριστερών και αναρχικών ομάδων, όπως επίσης και ακροδεξιών ομάδων. Αυτό είναι κάτι το οποίο δεν βγαίνει από το τελευταίο επεισόδιο και κατά το παρελθόν έχουν απασχοληθεί οι Αρχές» (!), ενώ λίγο πριν είχε μιλήσει για “οπαδική βία”.
    Σοβαρά τώρα κ. υφυπουργέ? Οπαδική βία από ακροαριστερούς και ακροδεξιούς;
    ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου