Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023

Χιλιάδες κόσμου στη συναυλία αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο


Μικρό αποδείχθηκε ακόμη και το γήπεδο ποδοσφαίρου της Αταλάντης για να φιλοξενήσει τους χιλιάδες ανθρώπους κάθε ηλικίας, που έσπευσαν να απολαύσουν τη μεγάλη συναυλία - αφιέρωμα στον αξέχαστο ερμηνευτή Δημήτρη Μητροπάνο, που διοργανώνει η ΚΟ Αταλάντης του ΚΚΕ, σήμερα Παρασκευή 11 Αυγούστου.

Στην εκδήλωση παρευρίσκεται ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο Κώστας Παπαδάκης μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής του Κόμματος, καθώς επίσης και η αδερφή του Δημήτρη Μητροπάνου, Σμαρώ.

Η εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό του Θωμά Καρατράντου, μέλος της ΤΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ και υποψήφιου δήμαρχου Λοκρών με τη Λαϊκή Συσπείρωση, ενώ το αφιέρωμα προλόγισε η Ανδριάνα Μπαφούτσου γραμματέας της ΤΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ Η μεγάλη συμμετοχή στην συναυλία που βρίσκεται σε εξέλιξη ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Το τεράστιο ενδιαφέρον του λαού της Λοκρίδας, αλλά και ευρύτερα, για αυτή τη μοναδική συναυλία και ο πολύ μεγάλος αριθμός προσκλήσεων που έχουν ήδη διατεθεί, είχε αναγκάσει από τις προηγούμενες ημέρες τους διοργανωτές να αλλάξουν τον τόπο διεξαγωγής της εκδήλωσης.

Πρόκειται για το αφιέρωμα στον μεγάλο Δημήτρη Μητροπάνο, που επιμελήθηκε η ΚΕ του ΚΚΕ μαζί με την οικογένειά του αξέχαστου ερμηνευτή πριν από ένα περίπου χρόνο, με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων από τον χαμό του.

Στην παρουσίαση του αφιερώματος στην Αταλάντη συμμετέχουν γνωστοί ερμηνευτές όπως η Πέγκυ Ζήνα, ο Μπάμπης Στόκας, ο Κώστας Τριανταφυλλίδης, ο Γιάννης Διονυσίου και η ορχήστρα «Δημήτρης Μητροπάνος».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου